OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM LJUBAVNIM DANIMA, dok OVOM znaku stižu samo problemi…

OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM LJUBAVNIM DANIMA, dok OVOM znaku stižu samo problemi…

19 lipnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Nebesko ozračje znači da imate priliku pregledati nedavnu vezu i vidjeti koje lekcije možete naučiti koje će vam pomoći da imate ispunjenija partnerstva u budućnosti. Možda je jedan od najvažnijih uvida ne pokušavati zavaravati sebe ili druge. Dopustite jedinstvenoj individui koja jeste da zaista zablista, i dopustite drugima da budu oni sami.

 

ŠKORPIJA

Čini se da sve što radite ima snažan učinak na život nekoga tko vam je blizak. Planetarna energija u igri sa sobom nosi želju i sposobnost da se krene punom brzinom naprijed. Naravno, željeli biste da partner bude tu s vama. Ali ako nisu u mogućnosti, možda ćete morati biti spremni za sljedećih nekoliko koraka sami.

 

STRIJELAC

Astralna konfiguracija vas može potaknuti da učinite nešto radikalno drugačije kako bi se određeni san ostvario. Iako ste općenito otvoreni, a svakako ne i suptilni, možda će vam biti omogućen izlazak na taj prvi spoj na mističnije i jedinstvenije stajalište. Sigurno ćete se razumjeti i sigurno ćete se htjeti ponovno vidjeti.

 

JARAC

Vaš društveni život mogao bi doista procvjetati s poravnanjem planeta, što će predstavljati šanse za koje niste mogli ni zamisliti da bi vam se iznenada moglo otkriti na vašem pragu. Nemojte propustiti priliku samo zato što se ne čini onako kako mislite da bi trebala. Ljubav dolazi u mnogim iznenađujućim paketima i ne može se odrediti samo izgledom. Dopustite bizarnom i neobičnom da vas pokrene.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Svima je potrebno malo odmora i oporavka. Astralna energija znači da vam je od vitalnog značaja odvojiti vrijeme da se regenerirate i ponovno osjećate dobro u životu. Određeni događaji možda su vam maknuli vjetar iz jedra i potrebno je da nađete vremena za samoću. Ako ste vezani, pošaljite svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) na zadatke i podignite noge.

 

RIBE

Možda nećete moći shvatiti svoj spoj ove večeri, pogotovo ako je to prvi spoj, a još više zbog utjecaja trenutnog planetarnog poravnanja. Možda ne zavijaju poput vuka, ili imaju neki čudan tik na licu, ali će sigurno djelovati kao vrlo neobične i originalne, a vi ćete sigurno imati koristi od onoga što vam nude.

Stranice: 1 2