GATANJE IZ KAVE! Izaberi šalicu KAVE i SAZNAJ svoju LJUBAVNU SUDBINU za mjesec SEPTEMBAR! – AVANTURA, SRODNA DUŠA ili SLOMLJENO SRCE!

GATANJE IZ KAVE! Izaberi šalicu KAVE i SAZNAJ svoju LJUBAVNU SUDBINU za mjesec SEPTEMBAR! – AVANTURA, SRODNA DUŠA ili SLOMLJENO SRCE!

18 lipnja, 2023 0 By Admin

DRUGA ŠALICA KAVE:

Odmah da kažemo sada nije vrijeme za ljubav. Koliko god željeli ljubav, koliko god čeznuli za ljubavlju i koliko god se osjećali usamljeno, ipak pričekajte neko bolje i pogodnije vrijeme za ljubav. Posebno nije pogodno vrijeme za sklapanje novih veza nakon poznanstva koje traje jako kratko.

Takva veza vam samo može donijeti probleme i ono najgore, može vam donijeti slomljeno srce. Imajte na umu da ne razmišljate realno i trezveno kada vam se netko jako dopada, a posebno onda kada se zaljubite. Tada zažmirite i na ono što jasno vidite. Tada vjerujete u svaku riječ, pa čak i onda kada ste sigurni da vas ta osoba zapravo laže.

Dakle, koliko god vam ta osoba djelovala privlačna, duhovita, iskrena i slatka.. nemojte se  upuštati u vezu, jer velike su šanse da se za osoba sa vama samo želi poigrati, povrijediti vas, slomiti vam srce i na kraju vas ostaviti.

Ako ste u vezi ovaj period vam neće donijeti neke bitnije promjene. Ali, bilo bi vrlo poželjno kada bi pojačali međusobnu komunikaciju, imali više strpljenja i povjerenja. Na taj način izbjegli bi sitne prepirke koje nerijetko završe pravom svađom.

 

 

TREĆA ŠALICA KAVE:

Ako ste izabrali ovu šalicu kave, velike su šanse da ćete uskoro upoznati ljubav svog života i svoju srodnu dušu. Samo, pitanje je da li ste na to spremni i da li ste spremni prepustiti se nekome da vas vodi u ljubavi. Tek nakon što se oslobodite tuge i boli iz prošlosti i tek kada ponovo naučite nekome vjerovati, tek tada je moguće da u vaš život uđe vaša srodna duša.

Dakle sve je na vama i  na tome koliko ste snažni i odlučni u tome, ali i ništa manje od toga koliko to zapravo želite. Ako uspijete pobijediti sami sebe, pred vama će biti jedna romansa, odnosno veza koju ćete moći započeti. Bez obzira pobijedite sebe ili ne, u vama će biti prisutan strah od novih povreda i slomljenog srca.

Međutim, to je posve normalno, jer nitko si to ne želi, a opet svi smo svjesni koji smo u vezi da je tako nešto moguće svakome od nas, pa tako i vama. Međutim, ovaj put razloga za zabrinutost ne trebate imati. Iako će vam trebati vremena da se opustite i vjerujete toj osobi, na kraju ćete uspjeti u tome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ta osoba će vas iskreno zavoljeti i imati strpljenja i razumijevanja za vaše distanciranje i za vaše strahove. Ta osoba će vam dati svo vrijeme koliko god vam treba da se prepustite. Zar to nije prava ljubav!?

Stranice: 1 2