Jedan znak će ipak uspjeti SVE OPROSTITI, dok OVOM znaku NIJE SUĐENA SAMOĆA, vrijeme je za VELIKU LJUBAVNU SREĆU!

Jedan znak će ipak uspjeti SVE OPROSTITI, dok OVOM znaku NIJE SUĐENA SAMOĆA, vrijeme je za VELIKU LJUBAVNU SREĆU!

17 lipnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Osobe vašeg horoskopskog znaka nose srce na rukavu, a ovakvo vaše ponašanje može odbiti vašu voljenu osobu. Jer moguće je da normalno razgovarate s trećom osobom, ali ovakav razgovor može rastužiti vašu voljenu osobu. U takvoj situaciji poboljšajte svoju naviku. Dolazak nepozvanog gosta kod kuće ovog tjedna može negativno utjecati na vaš bračni život. Iako će mnogi planovi koje ste napravili biti otkazani, vaš će bračni život ostati sretan. Dakle, kad god imate vremena, možete izaći na večeru sa svojim partnerom.

 

 

BIK

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Ovaj tjedan možete neočekivano tijekom razgovora progovoriti nešto o nekom članu obitelji zbog čega će se vaša voljena osoba osjećati loše. Kao rezultat toga, partner može izraziti svoje nezadovoljstvo ne razgovarajući s vama satima. U takvoj situaciji bilo bi vam bolje da ne dopustite da stvar raste, a uz pretpostavku svoje pogreške odmah se ispričajte partneru i razriješite sve njegove zamjere.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Početkom tjedna moguće je da član obitelji izazove svađu između vas i vašeg supružnika. Međutim, uz uplitanje starijih članova kuće, ispričat ćete se jedni drugima i zaboraviti svaki spor.

 

 

RAK

Ovaj tjedan možda ćete iz nekog razloga otići na neko udaljeno mjesto, ali ćete svoju vezu zadržati onakvom kakva jest razgovarajući sa svojom ljubavlju putem društvenih mreža. Također, svi nesporazumi će se riješiti i oboje ćete biti duboko zaljubljeni jedno u drugo. Ovaj tjedan dobit ćete nekoliko prilika da provedete vrijeme sa svojim životnim partnerom i možda planirate otići na brdsku stanicu s poticajima koje imate na svom radnom mjestu. Ovo putovanje pomoći će vam oboje da se zbližite i ojačate svoju vezu.

 

 

LAV

Ovog tjedna osjećat ćete više privlačnosti prema svom ljubavniku nego prije, ali će također biti svjedok značajnog porasta vašeg ega. Iz tog razloga, pridajući više važnosti svom egu nego svojoj vezi, moguće je da ne zovete svog ljubavnika dovoljno dugo i time ga uznemirite. Ovaj tjedan vaš supružnik se može suočiti s nekim problemima s članovima vaše obitelji. Ali postupno shvaćajući situaciju, partner će s vremenom pronaći vlastiti izlaz iz tih problema. Stoga se trebate kloniti ove stvari.

 

 

DJEVICA

Ako ste ikada imali problem sa svojim voljenim zbog njegove/njezine nemogućnosti da otkrije svoje želje i osjećaje, onda će ovakva vaša pritužba biti riješena ovog tjedna. U tom razdoblju vaš voljeni može otvoreno izraziti svoju ljubav prema vama. Time će se vaš odnos ojačati i zbližit ćete jedno drugome. Ovaj tjedan bit će dobar za oženjene pripadnije znaka. Vaš supružnik će razumjeti vaše osjećaje upravo sada i ispravno se ponašati prema vama i vašoj obitelji. Zbog toga ćete također osjetiti nalet ljubavi prema njemu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2