LJUBAVNI KATANAC OTKRIVA – da li ćeš se do kraja mjeseca ZALJUBITI, biti OSTAVLJENA ili ti se VRAĆA BIVŠI!

LJUBAVNI KATANAC OTKRIVA – da li ćeš se do kraja mjeseca ZALJUBITI, biti OSTAVLJENA ili ti se VRAĆA BIVŠI!

8 lipnja, 2023 0 By Admin

DRUGI LJUBAVNI KATANAC:

Ako ste u vezi: Vi zapravo ne očekujete ništa dobro od vaše ljubavne veze i vašeg odnosa jer vaša veza je davno upala u krizu i ako nešto očekujete, to je onda ljubavni kraj. Jedan dio vas se boji da ćete biti ostavljeni, a onaj drugi dio vas kao da to zapravo priželjkuje.

Međutim, ako se bojite da ćete biti ostavljeni, ne, nećete i to je posve sigurno. Vaša ljubavna situacija će se promijeniti iz korijena i moći ćete posve biti zadovoljni sa svojom ljubavnom situacijom. Vaša voljena osoba će pokazati želju za kompromisom i za rješavanjem vaših problema, a tako će na kraju i biti. Slijedi vam jedan duži stabilan period.

Ako niste u vezi sasvim sigurno vam možemo reći da ćete zasjati u punom sjaju i osvojiti srce jedne osobe. Tu osobu ćete osvojiti čim vas vidi, a upoznat će vas zajednički prijatelj. Prijatelj će vam potom otvoreno reći kako se ta osoba raspituje za vas.

Vi ćete moći započeti vezu sa tom osobom. Neće to biti u vašim očima ona fatalna ljubav i privlačnost, ali vama će se također dopasti ta osoba.

 

 

TREĆI LJUBAVNI KATANAC:

Naredni period će vam donijeti nešto čemu se vi sada ni najmanje ne nadate, a to je povratak osobe iz prošlosti u vaš život. Vi ste tu osobu dobrim djelom preboljeli i nije svakodnevno prisutna u vašim mislima, ali prava istina je da ta osoba vas zapravo nikad nije zaboravila niti vas je prestala voljeti.

Ta osoba je svjesna svih grešaka koje je činila dok je bila u vezi sa vama i to je zapravo veliki dio razloga zašto vam se ta osoba ne javlja, a istovremeno pati za vama. Međutim, ta osoba će se vama ipak na kraju javiti porukom ili pozivom i reći sve što mu je na duši.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sve će ovisiti o vašoj odluci i vašoj želji. Ukoliko ste spremni oprostiti i pružiti priliku toj osobi, moći ćete započeti novu vezu.

Stranice: 1 2