STIŽE TI JAKO BITAN POZIV!!! Ako te zanima ČIJI i KADA izaberi jednu sliku i SAZNAJ!

STIŽE TI JAKO BITAN POZIV!!! Ako te zanima ČIJI i KADA izaberi jednu sliku i SAZNAJ!

4 lipnja, 2023 0 By Admin

SLIKA BROJ 2.

Ukoliko je ova slika vaš izbor, uskoro ćete saznati čiji vam poziv dolazi i kada. Kada se najmanje budete nadali i kada to najmanje budete očekivali, stići će vam jedan poziv. I to ne bilo kakav poziv, nego poziv iz daleke prošlosti. Poziv će uputiti osoba sa kojom ste nekada bili u vezi.

Toliko ćete biti iznenađeni pozivom da će jednostavno prestati zvoniti u onom vremenu u kojem ćete se čuditi i razmišljati da li da se javite ili ne. Međutim, ne brinite, kroz samo nekoliko sekudni stići će ponovo poziv, naravno od iste osobe, odnosno od vaše bivše ljubavi.

Ta osoba kao da je naslutila pravi razlog zbog kojeg se niste javili, pa si je dozvolio da nazove još jedanput. U početku ćete biti veoma sretni zbog tog poziva, ali istovremeno ćete se bojati da se ne bi vratili stari osjećaji nakon što čujete glas osobe koju ste nekada voljeli više od ikoga i ičega.

Vi ste odavno raščistili sa prošlošću i bez obzira što će ta osoba zavuijek imati svoj dio kutka u vašem srcu, niste nikada pomišljali da bi vas ta osoba nazvala i kontaktirala. Povest ćete ugodan razgovor prisjećajući se prošlosti i razmjenjivajući informacije iz sadašnjosti i sadašnjeg života.

Osoba iz prošlosti će vam reći da bi vas volio vidjeti i pozvat će vas da zajedno izađete. Valjda vam je jasno da će obostrano proraditi emoje čim se ugledate. Slušajte svoje srce i donesite odluku u skladu sa svojim srcem. Ako postoji samo jedan razloh zbog kojeg mislite da ćete patiti ako odete, onda nemojte otići.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, ako su vaši osjećaji i dalje jaki, nemojte gubiti vrijeme, jer život je previše kratak da bi dozvolili da prilike za sreću samo prođu pored nas.

SLIKA BROJ 3.

Vas sigurno zanima od koga će vam doći poziv i kada. Ako ste odabrali ovu sliku poziva, onda ćete odmah saznati tko će vas nazvati, kada i zašto. Prvo da kažemo da će naredni period za vas biti vrlo zanimljiv i ako vam je kojim slučajem dosadno, vjerujte više vam neće biti dosadno.

Ako smatrate da vam je život monoton i kako je svaki dan isti i kako se ništa zanimljivo ne dešava, prije nego mislite postat će vam i više nego zanimljiv. Prije izvjesnog vremena upoznali ste jednu osobu preko prijatelja, proveli neko vrijeme u zajedničkom društvu, a ta osoba vas je odmah počela zanimati i privlačiti.

Čak ste razmijenili i brojeve telefona, ali, nažalost, poziv nikako nije došao. Čekali ste danima i tjednima, ali poziva i dalje nije bilo. Pomislili ste čak da vi prvi nazovete, ali ste odustali od te ideje. Izgubili ste svaku nadu u taj poziv. Tu osobu više nakon tog dana niste ni sreli ni vidjeli. Gotova priča. Ali, ipak nije, jer vama će uskoro doći poziv upravo od te osobe.

Kada se najmanje budete nadali i kada ste zapravo prestali očekivati poziv, poziv će doći. Bit ćete strašno iznenađeni, ali i strašno sretni. Toliko ćete biti sretni da će vam glas drhtati nakon što se javite. Dugo, dugo ćete razgovarati, satima… a činit će vam se da pričate vrlo kratko.

Naravno da je tako, jer u dobrom društvu vrijeme leti kao munja. Ta tajanstvena osoba će vas pozvati na večernji izlazak i iako ćete sa malom zadrškom odgovoriti, zapravo ćete jedva čekati da predloži izlazak. Vaš susret bit će čaroban, ali opušten kao da vam nije prvi zajednički izlazak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Imat ćete osjećaj da tu osobu poznajete čitav život. To će biti početak jedne zaista lijepe ljubavne priče koja će trajati vjerojatno zauvijek.

Stranice: 1 2