IZABERI KARTU i SAZNAT ćeš da li ti USKORO DOLAZE DANI LJUBAVI, RADOSTI ili SLOMLJENOG SRCA!

IZABERI KARTU i SAZNAT ćeš da li ti USKORO DOLAZE DANI LJUBAVI, RADOSTI ili SLOMLJENOG SRCA!

28 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA KARTA

Ako ste izabrali ovu kartu onda ste vjerojatno jako puno patili u životu, a možda ste najviše patili zbog ljubavi. Ono što odmah moramo da kažemo je da će uskoro vašoj patnji doći kraj, jer vam dolaze najljepši ljubavni dani i trenutci.  Iako vam se sada možda čini da se ništa neće promijeniti u vašem životu, uskoro ćete se uvjeriti da u tome griješite.

Ljubav je ono što će vam se u narednom periodu dogoditi zato što ćete upoznati jednu osobu. Ta osoba će biti vrijedna vaše ljubavi i ta osoba će mnogo toga promijeniti u vašem životu. Prije svega morate zaboraviti na prošlost i sve ono negativno što ste doživjeli i ne trebate se plašiti nove veze i novih emocija.

Jedino tako ćete se moći opustiti u dovoljnoj mjeri. Jedino tako ćete moći početi vjerovati toj osobi. Živite sadašnjost, a prošlost i stare rane ostavite tamo gdje im je i mjesto. U prošlosti.

 

 

TREĆA KARTA

Ako ste izabrali ovu kartu, postoje velike šanse da ćete nekome slomiti srce. U vaš život vratit će se jedna osoba iz prošlosti. S tom osobom ste vjerojatno imali ljubavnu vezu. Iako, ta osoba čak može biti netko tko je imao velike emocije prema vama, ali vi mu niste uzvratili.

Osoba koja će se vratiti u vaš život će vam ponovo izjaviti ljubav. Ta osoba će ponovo gajiti nadu da će vas imati pored sebe kao ljubavnog partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, to se neće dogoditi. Vi toj osobi nećete izjaviti ljubav niti uzvratiti osjećaje. Ta osoba će po drugi put osjećati tugu, jer svo vrijeme se nadala da će se ipak naći u vašem zagrljaju.

Stranice: 1 2