STARINSKI NAČIN GATANJA IZ GRAHA! – Izaberi jedan grah i SAZNAJ SVE O SVOJOJ BUDUĆNOSTI – KAKVI TI DANI STIŽU i šta te OČEKUJE!

STARINSKI NAČIN GATANJA IZ GRAHA! – Izaberi jedan grah i SAZNAJ SVE O SVOJOJ BUDUĆNOSTI – KAKVI TI DANI STIŽU i šta te OČEKUJE!

22 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Patite od nedostatka volje i rješenja i slijedite oprečne savjete. Tonete sve dublje i ne vjerujete da bi se neke vaše životne situacije mogle promijeniti na bolje. Nećete još uspjeti ili barem ne još onako kako želite. Morate napraviti korak unatrag i ponovno procijeniti situaciju, a potom dva koraka unaprijed.  Tek tada možete početi vjerovati u pozitivne životne promjene.

Također se morate osloboditi mišljenja da nikada neće biti bolje. Često smo sami tvorci svoje sreće. Naravno da ne u potpunosti, no isto tako, istina je da sami možemo na mnogo toga utjecati i snagom volje postići. Ali, ono što je ključno je to da moramo u to vjerovati. Vi ste izgubili vjeru i volju i to je prvi korak na kojemu morate raditi.

Morate povratiti vjeru, volju, ali i snagu. I tek tada možete očekivati pozitivne promjene. Vi to možete, samo morate vjerovati u to. Možda padnete pet puta i pet puta ne uspijete, ali šesti put ćete uspjeti i vratit će vam se samopouzdanje, vjera i volja.

Krenite od danas. Danas napravite nešto što već niste jako dugo. S vremenom ćete shvatiti da vam stvari ne idu od ruke upravo iz tog razloga. Nitko ne može znati što je najbolje za vas osim vas samih. Baš nitko. Nećete biti sebični ako počnete malo više misliti na sebe i više sebi  ugađati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Život je prolazan, a vi to nikako da shvatite. Svakim novim jutrom je svaki čovjek jedan dan stariji, a život nije vječan. I zato, učinite već danas  nešto vrlo bitno i korisno samo za sebe.

 

TREĆA SLIKA

Gledate duboko u sebe kako biste kako bi shvatili gdje eventualno griješite. Preispitujete svoja mišljenja, svoje poteze razmišljajući da li su bili pogrešni i kako bi bilo najbolje da postupite. Imate duboke rezerve mira i spokoja koji vas vode iznad ovog trenutka.

Pomalo ste nesigurni i lako se povodite tuđim mišljenjima misleći kako drugi znaju bolje i više od vas. Vaša nesigurnost vas sputava i to  je dio na kojemu morate poraditi. Potrebno je da imate više vjere u sebe. Uopće nije bitno ako pogriješite ili donesete pogrešnu odluku.

Griješe i drugi, pa zašto ne biste i vi. Bitno je da na greškama učite i da ih ne ponavljate, barem te iste. Ne čekajte da se nešto desi samo od sebe, jer neće. Izdignite se iznad takvog stava, jer jedino tako možete napredovati i promijeniti određene stvari i situacije u svom životu.

Ovo vrijeme vam pogoduje i moglo bi vam donijeti jako puno pozitivnih promjena. Poslovna i ljubavna situacija mogla bi biti daleko bolja nego što je sada, a samim time i financijska. Ali, dosta toga ovisi o vama i vašim potezima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ste ona strana koja mora djelovati i raditi na svojim promjenama i budućnosti. Što prije se oslobodite nesigurnost. Poraze prihvatite kao sastavni dio života i uzmite to kao lekciju, a onda se okrenite ka pobjedama.

 

ČETVRTA SLIKA

Pred vama su dani pobjeda i osvajanja i to je gotovo više nego sigurno. Utvrdili ste svoju volju za svijet i pobijedit ćete. Unutarnja, božanska priroda pobjeđuje površne materije.  Krenite naprijed s punim povjerenjem u svoje sposobnosti i ne suzdržavajte se u ničemu.

Vi ste snažni i jaki i potrebno je samo malo više samopouzdanja i vjere u sebe da bi bili još uspješniji nego što jeste. Možete ostvariti sve što hoćete i želite, ali samo ako to dovoljno jako želite i ako dovoljno vjerujete u sebe. Drugi nisu ni bolji i sposobniji od vas. Možda su tek neki uspješniji, no razlog u tome leži što takve osobe imaju više vjere u sebe i ne boje se određenih rizika.

Ne bojte se ni vi. Ne trebate nepromišljeno srljati u ništa, ali morate znati procijeniti situaciju i ipak se upustiti tada u dozu rizika. Zanemarite bilo kakvu sumnju koja može nastati i hrabro idite naprijed. Ovo je idealno vrijeme da preokrenete situaciju na svoj mlin.

Sreća će vam biti naklonjena, vrijeme će vam pogodovati, mnogo toga bi mogli preokrenuti u svoju korist, mnogo toga postići, ali to će ovisiti isključivo o vama samima. U tome vam nitko ne može pomoći. Krenite već od sutra. Sa novim jutrom recite sami sebi: ” ja to mogu, ja to hoću, ja to želim i uspjet ću”.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne dozvoljavajte drugima da vas sputavaju i da vam nameću svoja mišljenja i stavove. Vi ste jedinka za sebe i sami najbolje znate što je najbolje za vas. To nitko drugi ne može znati bolje od vas samih. Budi hrabri i samouvjereni, jer pred vama su dani uspjeha i pobjeda kada ćete moći sve ono loše i sve ono što vam tugu stvara poslati u prošlost.

Stranice: 1 2