NOVAC I LJUBAVNI SUSRET: NETKO će dobiti NOVAC, a NEKOME slijedi LJUBAVNI SUSRET koji će mu SLOMITI SRCE!/

NOVAC I LJUBAVNI SUSRET: NETKO će dobiti NOVAC, a NEKOME slijedi LJUBAVNI SUSRET koji će mu SLOMITI SRCE!/

20 svibnja, 2023 0 By Admin 2

BLLIZANCI

Niste imali nekih bitnijih dešavanja na planu ljubavi, bar ne u zadnje vrijeme. Sreća će vas uskoro početi opet pratiti i to je lijepa vijest. Ona vijest koja nije toliko lijepa stići će ubrzo jer ćete shvatiti da je vaša ljubav jednosmjerna i da možete očekivati samo slomljeno srce.

Vrijeme koje je pred vama obilježit će jedan važan susret sa osobom koja će vam odmah prirasti srcu. Vi ćete se zaljubiti i uz vašu upornost ostvarit ćete ljubavnu vezu. Sve će u početku izgledati sjajno i ljubav će cvijetati, barem ćete vi tako osjećati.

Morat ćete shvatiti da ljubav ne možete kupiti, ona postoji ili ne. Sa vaše strane ljubav nije upitna, ali osoba sa kojom ste u ljubavnoj vezi se ne osjeća kao vi. Ta osoba će vam nekoliko puta dati do znanja da ne namjerava biti dugo sa vama u vezi. Vi ćete biti previše zaljubljeni da shvatite što vam poručuje i dogodit će se ono što je neizbježno.

Slomljeno srce je rasplet ove ljubavne veze jer ćete biti ostavljeni u bolu i tuzi za izgubljenom ljubavi. Neće vam biti lako, ali s vremenom ćete shvatiti da ne možete nikoga natjerati da voli.

Vi ćete svoju sreću morati potražiti na drugom mjestu. Bit će teško preboliti, ali doći će dan kada ćete pronaći pravu ljubav kakvu i zaslužujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ova to sigurno nije, ali ne očajavajte, bolja vremena će sigurno doći i ljubav će se pojaviti i u vašem životu. Sve u svoje vrijeme će sjesti na pravo mjesto. Vaše vrijeme za ljubav još nije stiglo, ali svakako dolazi.

Stranice: 1 2