KARMA SVIMA NA KRAJU UZVRATI: Ako si činio DOBRA DJELA izaberi simbol karme i SAZNAJ kako će TEBE NAGRADITI!

KARMA SVIMA NA KRAJU UZVRATI: Ako si činio DOBRA DJELA izaberi simbol karme i SAZNAJ kako će TEBE NAGRADITI!

20 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Mnogo problema imate u životu i svakim novim danom se sve teže nosite sa svim problemima. Sve vam to jako teško pada i imate osjećaj da život testira vaše granice izdržljivosti. Krasi vas dobrota, a upravo ste zbog svoje dobrote često ispaštali u životu. Neke osobe su vam mnogo tuge i bola nanijele za koje ste vi činili samo dobro.

Međutim, karma je ponekad spora, ali ipak dođe. Karma će vas nagraditi za sva velikodušna i plemenita djela i u to nema ni malo sumnje. Velika nagrada vam uskoro stiže. Vaša nagrada će biti takva da će većina vaših problema postati samo ružna prošlost, jer će vam karma pomoći da se s njim izborite.

Uskoro u vašem život će biti daleko manje problema i daleko manje razloga za zabrinutost. Osmjeh će otjerati svaku suzu, a sreća se zamijeniti tugu.

 

 

TREĆA SLIKA

Ako ste izabrali ovaj simbol karme on o vama govori da ste vrlo nježna i osjećajna osoba. Vi ste jednostavno o nekim osobama ovisni, pa čak i o nekim osobama sa kojima nemate dobre odnose. Jako teško vam pada što sa nekim osobama nemate više dobre odnose i što ste se udaljili.

Vaša dobrota i velikodušnost ne poznaje granice, ali problem je što to mnogi nisu znali cijeniti. Često vam je upravo vaša dobrota donijela mnogo tuge i boli, jer neke osobe nisu bile spremne zauzeti se za vas, bez obzira koliko ste dobroga učinili za njih.

Vaša emotivnost vam stvara veliki problem u životu, a upravo će vas sa te strane karma nagraditi na način da će vam pomoći i pokazati način kako da riješite nesuglasice sa ljudima do kojih vam je stalo. Uskoro ćete neke drage osobe ponovo držati za ruku i u svome zagralju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Karma će vas nagraditi tako što će imati utjecaj i na vašu emotivnost i pokazati vam kako da se lakše nosite sa situacijama koje vam izazovu ogromnu bol i tugu. Vaša emotivnost neće nestati, ali ćete se lakše nositi sa stresnim situacijama.

Stranice: 1 2