NEDELJNI HOROSKOP od 19. do 26. Maja: Jednog zodijaka će iznenaditi NOVČANI DOBITAK, a jedan će se upustiti u AVANTURU…

NEDELJNI HOROSKOP od 19. do 26. Maja: Jednog zodijaka će iznenaditi NOVČANI DOBITAK, a jedan će se upustiti u AVANTURU…

18 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Dio vas želi otići, a dio vas želi ostati. Dileme bi vas mogle udaljiti od stvarnih okolnosti i natjerati vas da se zapitate trebate li izabrati potpuno drugu avanturu u koju ćete se upustiti, umjesto one kojoj ste neko vrijeme bili odani.

Kad dođu do velikih promjena, čini se da se cijelo tijelo priprema i prilagođava. Vjerujte osjećajima u trbuhu i svojoj fiziologiji, umjesto da pokušavate dešifrirati riječi i čitati između redaka drugih. Ovaj put, vaši instinkti trebali bi biti najvažnija i najstabilnija točka u koju vjerujete. Tako da možete nastaviti s vjerom u sebe, gdje je to uvijek trebalo biti.

 

 

ŠKORPIJA

Upravo je postalo jasno da ne možete pridavati previše pažnje poslu koji ne volite raditi i nešto se mora razjasniti prije nego nastavite s teškim radom. Dijelovi vaše energije mogu se izgubiti ako ne slušate svoj unutarnji glas i slijedite svoj stvarni put umjesto da jednostavno težite statusu ili čistom preživljavanju.

Ako niste zadovoljni svojim poslom, napravite mjesta za hobi, eksperimentirajte i proširite svoje horizonte učeći nešto novo. Nikada ne znate kako se stolovi mogu okrenuti s vremenom, kad za to stvorite čvrste temelje i vaša kreativnost počinje svakim danom sve jače sijati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Kad razmišljate o povijesti vlastitog posjeda, mogli biste se osjećati čudno ne znati gdje su oni bili i kako se njihov put isprepleo s vašim. Ostanite fleksibilni i otvoreni da otpustite ono što vam više ne treba.

Vrijeme je da iznesete smeće i čvrsto stojite kako biste izbjegli ljubomorne ili agresivne susrete s drugim ljudima. Ne trebate previše drame i spremni ste stati na put negativnom prosuđivanju i štetnim djelima koja drugi odluče učiniti. Niste nemoćni.

 

JARAC

Imali ste jednostavne ciljeve koji se odjednom čine raspršenima i udaljenijima nego što ste očekivali. Ipak, ovo nije signal za odustajanje, već samo upozorenje da realno promatrate situaciju i da se usredotočite na stvarne prioritete i stvari koje uistinu želite, umjesto da jednostavno krenete s prvom emocijom koja vas na tom putu priziva.

Potrebna vam je stabilnost i dosljedni izbori koji se trenutno ne tiču ​​nikoga drugog. Ne dijelite i ne dopustite drugima da iskopaju istine koje niste spremni pokazati svijetu. Vaša intimnost trebala bi ostati sveta, ne samo vama nego i drugim ljudima.

 

 

VODOLIJA

Zabrinuti ste da su doneseni pogrešni izbori, ali nemate mnogo ideja o tome kako ih popraviti ili biste li to zaista trebali učiniti. Greške su vam mogle obojiti put, ali imaju i svoju svrhu, pa je teško razdvojiti to dvoje i razumjeti što ste naučili iz iskustva, barem zasad.

Napravite korak u vjeri, ali samo ako su vam se instinkti i misli uskladili. Nijedan signal koji dolazi iz vašeg unutarnjeg svijeta ne smije se zanemariti kada se uzme u obzir vaš sljedeći veliki korak. Požurivanje ili suzdržavanje neće dati nikakve pozitivne rezultate ako ne uključuju i vaše otvoreno srce i vaše zdrave granice.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Probleme s povjerenjem gotovo je nemoguće izbjeći. Ali ne morate svaki osjećaj koji dobijete tumačiti kao izdaju. Budite vrlo oprezni u razumijevanju svojih unutarnjih stanja i moguće ljubomore, jer ističu one veze u vašem životu od kojih bi vam moglo trebati oslobađanje, umjesto da tražite daljnje zapletanje.

Ne gubite vrijeme na stvari koje ne želite raditi ili biste mogli žuriti s nadoknadom na način koji šteti vašoj fiziologiji. Nedostatak sna mogao bi imati ozbiljne posljedice na vaš emocionalni svijet. Pa ako ste umorni, odvojite vrijeme za odmor i zdravu rutinu koja podržava dobar san.

Stranice: 1 2