Izaberi GOLUBA LJUBAVI i saznaj kakvu ti LJUBAVNU SUDBINU donosi u narednih 12 mjeseci!

Izaberi GOLUBA LJUBAVI i saznaj kakvu ti LJUBAVNU SUDBINU donosi u narednih 12 mjeseci!

18 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Podigli ste zidove oko sebe i uvukli se u svoj oklop i tako se osjećate zaštićeno. Kao što smatrate da vas tako više nitko ne može povrijediti. No, to nije tako. Vrijeme je da se oslobodite svojih okova. Vrijeme je da prihvatite neuspjele veze i razočaranja kao životnu lekciju i krenete dalje.

Vrijeme je da široko otvorite svoje srce i date mogućnost nekome da vas zavoli i voli. Željni ste ljubavi i želite opet voljeti, želite biti voljeni. Zašto da si to uskraćujete. Nemate što izgubiti, a možete puno dobiti ako promijenite stav. Ljubav je spremna i čeka na vas. Ljubav čeka da otvorite svoje srce i privučete ju bliže sebi. Ljubav vam je veoma blizu. Pustite ju da vam priđe, da vas zagrli i voli najjače.

 

Oni u vezi su već dugo u vezi i kroz 12 mjeseci doći će do priličnih promjena. Preduge veze često završe sa ljubavnim krajem. Vaša voljena osoba će htjeti podići vašu vezu na razinu više, a to je brak. Vaš partner će vas zatražiti da vašu vezu okrunite najvećim činom ljubavi, a to je brak i da mu budete životni partner do kraja života. Vaša veza je čvrsta, stabilna i zrela za ići korak dalje. Ako još uvijek niste spremni, krajnje je vrijeme da o tome otvoreno popričate sa voljenom osobom. Najgore što možete napraviti je ignorirati partnerovu želju i biti neiskreni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iskreno recite kako osjećate i ako ne želite, recite zašto ne želite. Naredni period bit će idealan da svoju ljubav još više učvrstite i obećate se jedno drugom u dobru i u zlu.

TREĆA SLIKA

Golub ljubavi kojeg ste izabrali donosi ljubav u vaš život. Vjerojatno vam je to sada teško povjerovati, jer gotovo da ste odustali od ljubavi i uvjerili sebe kako vam ljubav vjerojatno nije suđena. No, to nije tako. Ono što ne smijete je živjeti u prošlosti i plašiti se novih veza, nove tuge, boli i novih razočaranja. Ne postoji garancija za ništa, pa tako ni za sretnu vezu.

Kroz narednih 12 mjeseci bit će presudne za vaš ljubavni život, jer ćete upoznati osobu sa kojom ćete moći ostvariti ljubavnu vezu. Najviše će ovisiti o vama koliko ćete se moći prepustiti toj ljubavi i da li ćete moći vjerovati. Ljubav se ne može sakriti tamo gdje je ima, niti se može sakriti tamo gdje je nema. Pustite neka vas srce vodi i vi ćete znati da li ste iskreno voljeni ili niste. Zaslužili ste ljubav i biti sretni i nemojte si to uskraćivati.

Onima u vezi će narednih 12 mjeseci vrlo pogodovati. Nakon turbulentnog perioda zavladat će prava harmonija, mir i sklad. Ubirat ćete ljubavne plodove svog uloženog truda i ljubavi u vezi. Nije lako prevladati razne krize, ali tamo gdje ima prave i iskrene ljubavi, ni jedan problem nije neriješiv. Takva je upravo vaša ljubav. Vi ste jednostavno suđeni jedno drugom i nema tog problema kojeg nećete uspjeti riješiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubav će vam postati ljepša i jača nego ikad. Iskreno ćete uživati u svakom provedenom zajedničkom trenutku. Vaša ljubav će trajati zauvijek, a s vremenom će postati još jača.

Stranice: 1 2