Izaberi jedan buket i saznaj sta stoji na putu izmedju TVOJIH ŽELJA i SNOVA.

Izaberi jedan buket i saznaj sta stoji na putu izmedju TVOJIH ŽELJA i SNOVA.

14 svibnja, 2023 0 By Admin

zelis. Ti si osoba koja zaista moze postici mnogo, ali ti moras da pocnes da malo vise vjerujes u sebe. Nema sumnje da ce se tvoji snovi jednog dana ostvariti, ali do tada moras malo da poradis na sebi. Neko si ko vrlo lako zna da popusti drugim ljudima, mada oni to i ne zasluzuju. Istina je da se ti boris za svoje snove, ali i mnogo vjerujes pogresnim ljudima. Uvijek vjeruj u sebe, i nikada ne dozvoli da te neko sputava u tvojim namjerama. Ne zelis da zavisis od drugih, zato radi na sebi da se to nikada ne desi.

 

BUKET BROJ 3.

Tvoji snovi su vrlo precizni i jasni. Ti si osoba koja ima tacnu predstavu u svojoj glavi kakav njen zivot treba da bude. Nikada ne dozvoljavas kritike, mnogo toga radis na svoju ruku. Mozda je tu i problem na tvom putu ka sreci. Ti si bice koje zeli da sve sam ostvaris. Da to nije uvijek lako, pokazuju ti mozda i tvoja dosadasnja dostignuca.

Postigao si ti mnogo, ali neki tvoji snovi i zelje su jos uvijek ostali samo masta. Nije tesko to promijeniti, ali i ti moras poceti da malo vise vjerujes drugim ljudima. Sigurno je da to nije uvijek lako, jer si ti do sada proso kroz razna razocarenja. Ipak, oko tebe postoje ljudi koji ce ti uvijek pomoci da ostvaris bar jedan dio svojih najvecih zelja. Ponos u stranu i dopusti drugima da zajedno sa tobom rade na tvom snu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ponekad je najteze da predjemo preko svog ponosa, ali rezultat bi za tebe mogao biti predivan. Usudi se da vjerujes ljudima, jer nisu svi kao oni sto su tebe razocarali.

Stranice: 1 2