Ako ste Bik, Blizanci ili OVAJ znak imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 12. maj

Ako ste Bik, Blizanci ili OVAJ znak imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 12. maj

11 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vidjeli ste dovoljno nemira u svom životu da znate da doista najviše cijenite male stvari i da ste ovdje da težite pozitivnom. Danas, doživjet ćete magiju iza tranzitnog Venerinog sekstilnog čvora koji donosi konačnu prosudbu o staroj vezi i s njom povezanoj boli.

Presuda je objavljena: više vam ne treba ova bol da vas definira. A sada kada to znate, možete krenuti dalje i doživjeti veliku novu ljubav. Jer je to ono što je trenutno u vašem životu. Nećeš ponijeti svoju staru prtljagu sa sobom u ovu novu vezu. Ali želiš biti siguran da možeš ispuniti to obećanje. Sada s Venerinim sekstilnim čvorom na nebu 10. svibnja, osjećate se kao da ste konačno slobodni. Osjećate se kao da vaša duša može letjeti … izliječeni ste, Bik.

 

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Nikada niste uspjeli u potpunosti prihvatiti da vas je bol koju ste nosili u sebi ikada zaista napustila, ali ste također svjesni da je održavate živom. Vi ste jedan od onih ‘noša baklje’, netko tko se nastavlja prisjećati izgubljene ljubavi, a tijekom Venerinog sekstilnog čvora shvatit ćete da je ovakva aktivnost uzaludna i samodestruktivna.

Danas je dan kada uklanjate svoj izgovor. Nećete više kriviti prošlost za svoje sadašnje ponašanje. Iako svi znamo da smo zbroj naših prošlih iskustava, također znate da ste stekli dovoljno mudrosti da shvatite kada je vrijeme da se oslobodite tereta koji su vas spriječili da iskusite pravu ljubav. Danas se rasterećuješ i prepuštaš si ljubavi koju zaslužuješ, Blizanci.

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

12. maja prestat ćete se tući. Samo ti, Škorpione, znaš što to znači jer si sebe smatrao odgovornim za nešto što ne samo da je imalo dovoljno vremena da se izliječi, već je sada nešto što trebaš otpustiti da nastaviš sa svojim životom. Tranzit Venerinog sekstilnog čvora je tu da vas probudi i vrati na pravi put — čak i vi znate da je vrijeme.

Željeli ste više od onoga što ste si dopustili da dobijete i osjećate da je ljubav koju očajnički trebate nešto što ste stali na put da je dobijete. Današnji dan ruši te stege i omogućuje vam da vidite da ste zaista netko koga se može voljeti i da sve što trebate učiniti je dopustiti da se to dogodi. Danas je dan kada napuštaš svoj put, Škorpione, jer si konačno izliječen i spreman za nastavak.