BLIZANCI – kada bi svi imali DOBRU DUŠU  i VELIKO SRCE kao Blizanci, na ovom svijetu bi bilo puno više SLOGE, MIRA, DOBROTE i LJUBAVI

BLIZANCI – kada bi svi imali DOBRU DUŠU  i VELIKO SRCE kao Blizanci, na ovom svijetu bi bilo puno više SLOGE, MIRA, DOBROTE i LJUBAVI

10 svibnja, 2023 0 By Admin

Blizanac će svakoj osobi dati šansu i dat će sebi priliku da upozna neku osobu i nakon što ju upozna, tek onda će donijeti svoje mišljenje o toj osobi. On nije podložan tuđim mišljenjima. Blizanci su vrlo inteligentni. Oni će rado poslušati druge, razmislit će o tome što mu kažu, ali ipak on sam gradi svoje mišljenju na osnovu ono što čuje, vidi i na osnovu svoga instinkta.

Rijetko kad će netko drugi uspjeti na njega utjecati u toj mjeri da Blizanac promijeniti svoje mišljenje ili svoj stav. Blizanci su vrlo društveni, ali su i vrlo oprezni. Blizanac ne da svakome da mu priđe previše blizu. Previše blizu mu možete prići samo ako vam on to dozvoli.

Oni su osobe koje ne pozna mnogo ljudi u dušu. Blizanci su vrlo intuitivni i jednostavno osjete negativne vibracije drugih ljudi. Kada osjeti nagativnost, jednostavno diže svoje zide, uvuče se u svoj oklop i ne dopušta vam da priđete bliže.

Blizanci nisu uvijek takvi bili, ali život ih je naučio i prisilio da moraju takvi biti, upravo zato što su ga mnogo puta provrijedili i nanijeli mu bol drugi ljudi. Zapravo njegovi zidovi i njegov oklop su štit kojim se štiti od povreda i razočaranja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanac neće nikome namjerno nanijeti tugu i u to možete biti sigurni. Blizanci su vrlo pažljivi i brižni i jako vode računa o svojim postupcima, upravo zato da nekoga ne povrijede i da nekome ne nanesu tugu. Blago onima koji imaju Blizanca u svojoj blizini.

Stranice: 1 2