Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 8. do 14. maja

Tokom ove sedmice OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose, od 8. do 14. maja

8 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kada spustite te zidove, možete vidjeti da je ljubav koju želite ona koja vam se nudi. Odnosi će neizbježno uvijek tražiti drugačije od vas nego bilo koji drugi aspekt života. Tome se ponekad ne može pristupiti logično ili čak racionalno nego emocionalno. U isto vrijeme, ovo vam često može biti veći izazov. Ovog tjedna, to postaje lakše jer Venera, planet ljubavi, ulazi u znak Raka. To će vam omogućiti da otvorite oči i srce kako biste pronašli više zahvalnosti za to kako vam se partner pokazuje.

Ovo bi također trebalo biti kada se izazovi ili nesuglasice koje ste vidjeli u proteklih nekoliko mjeseci mogu izgladiti i pronaći kompromise. Upamtite da je ljubav najvažnija. Možete prevladati te unutarnje izazove ako budete ranjivi ili ekspresivni kao vaš partner. Zapamtite da oni ne trebaju vas da budete poput njih. Samo moraju povremeno vidjeti vaše srce.

Vi ste u vezi u kojoj jeste jer postoji komplementarna energija unutar nje. To stvara najjače veze, ali ponekad se osjećate neprikladnima ili da ništa što radite nije važno jer mislite da on želi da budete poput njega. To je pravo za vas kada shvatite da možete ispasti emocionalno ranjiviji i osjetljiviji. Tada dolazi do ozdravljenja. Međutim, da biste došli do toga, morate spustiti te zidove kako biste pustili svog partnera unutra. Početkom ovog tjedna, lijepa transformacija dolazi u vaš romantični život. To znači da će ljubav biti lakše vidjeti i uživati u njoj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Imate sve u sebi da stvorite vezu i život o kakvom sanjate, čak i ako ste te snove držali blizu svog srca. Bilo da želite započeti novu vezu ili konačno ozdraviti postojeću, ovaj tjedan sve se počinje preokretati. Velik dio toga temeljio se na unutarnjem radu koji ste sami obavljali. Ne možete odabrati bolje dok ne vjerujete da ste vrijedni toga da ga dobijete. I bez obzira na to koliko vas netko voli, ne može vam to omogućiti jer je to samo nešto što možete učiniti u sebi.

Venera, planet ljubavi ulazi u Raka. Ne samo da ovo pomiče fokus s onoga što je samo u vašoj glavi, već će vam pomoći da se otvorite onome što trebate učiniti kako biste pozitivno poboljšali stvari u svom životu i svom odnosu. Prošli tjedan je pomrčina Mjeseca u Škorpionu prohujala kroz vaš život, pomažući vam da shvatite svoju sposobnost promjene i transformacije.

Samo zato što se uvijek osjećate vođeni prema određenom ishodu ili cilju ne znači da se ne možete predomisliti.

To je upravo ono što će učiniti taj rad na sebi. Umjesto da mislite da nema načina da započnete novu vezu ili čak poboljšate dugoročnu vezu, shvatite da čak i da ste pokušali, ne možete držati stvari lijepo i uredno posložene.

Ne možete izbjeći promjene, ali na vama je da ih usmjerite prema tome hoće li poboljšati stvari ili ne. Ovaj tjedan provedite vrijeme sami sa sobom i usredotočite se na ono što želite za vezu, uključujući one snove za cijeli život. Prepoznajte sva ograničenja ili blokade koje osjećate i otkrijte gdje su ukorijenjene u vama. Dok su razgovori važni u odnosima, oni se također svodi na poduzimanje radnji. Sve riječi na svijetu nisu važne ako nemate djela da ih potkrijepite. Moć i izbor su vaši, ali ništa ne stoji između vas i radosti u ljubavi ovaj tjedan ako to iskoristite.

 

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ljubav nije samo ono što osjećate; to je tko si ti. Najbolji ste kada se osjećate opušteno u svojoj vezi i životu. Naravno, sve ovo mora započeti vašim odnosom sa samim sobom, ali vaš partner i veza također su odgovorni za stvaranje ovog sigurnog otvorenog prostora unutar vaše veze. Iako stvari u zadnje vrijeme nisu nužno loše, pojavilo se mnogo zabune ili pitanja. Niste bili sigurni je li ovo veza u kojoj ćete biti zauvijek ili vas se umjesto toga navodi da je otpustite.

Ponekad ste skloni vidjeti samo najbolje u romantičnim vezama, a u prošlosti vas je to boljelo, pa je možda bilo više zabrinutosti da će se to opet dogoditi nego da postoji razlog da se tako osjećate. Saturn, najozbiljniji planet i onaj koji će vam pomoći da unesete predanost u svoj život. Trenutno je u vašem horoskopskom znaku, što znači da čak i ako ne želite vidjeti istinu – ne možete ne vidjeti istinu.

Otvoreniji ste da vidite ono što je za vaše najveće dobro nego da ostanete u tom romantičnom balonu, pogotovo ako je to samo iluzija.

Ovaj tjedan nudi značajnu prekretnicu u vašem otvaranju da vidite kako su vas strahovi od ponavljanja prošlosti povrijedili i koliko ste voljeni.

Venera, planet ljubavi, pridružuje se Marsu, vladaru intimnosti i strasti, u Raku, a to pomaže da dođe do velikog preokreta kojem ste se približili. S nebeskim ljubavnicima u Raku i Junoni koji su upravo prešli u Blizance, ovo počinje vrijeme veće predanosti, sreće i ljubavi unutar vaše veze, što će se proširiti na svaki drugi aspekt vašeg života.

Ne samo da su brak ili selidba mogući u kartama, već budući da Rak vlada aspektima obitelji i djece, mogao bi također donijeti trudnoću ili proširenje unutar ovog područja. Rak je za vas radost, sreća, kreativnost, brak i obitelj. Stoga si samo trebate dopustiti da se osjećate voljenima kakvi zaista jeste, a da se ne bojite ponavljanja bilo čega iz prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Često tražite promjenu, ali se bojite što ona istovremeno znači, posebno u vezi s ljubavlju i vezama. Međutim, ako na promjenu gledate kao na jednostavno napredovanje na sljedeću razinu nakon svladavanja one na kojoj se nalazite, možete pronaći samopouzdanje da se pokažete potpuno sposobnima primiti svaki trenutak.

Nećete samo poboljšati svoju vezu u tjednu koji je pred vama, već ćete također moći iskoristiti ovu energiju da se dublje posvetite svojoj ljubavi i životu koji želite izgraditi. Juno, božica braka, nalazi se u Blizancima. Vuče vas prema usredotočenosti na predanost i pomaže vam da prevladate sve strahove ili blokade oko upuštanja u vezu. U isto vrijeme, Jupiter u Ovnu donosi energiju širenja u ovu vezu, uključujući djecu ili obiteljske teme, jer jamči veću sreću i ispunjenje.

Ovaj tjedan, međutim, Venera u Raku će se uskladiti sa Saturnom u Ribama, stvarajući povoljan trenutak da krenete kroz promjene koje ste tražili, a da ne budete uhvaćeni u sve nepoznate detalje. Ništa se ne može predvidjeti i bez obzira na to kako se pripremite, i dalje će postojati trenuci koji će vas uhvatiti nespremne i s kojima se morate pozabaviti. Umjesto da vas ovaj tjedan uhvati u glavi, možete početi poduzimati odlučne korake unutar svog romantičnog života. Vjerojatnost nije samo veća predanost, već i promjena u vašem obiteljskom životu. Bilo da se uselite zajedno ili proširite obitelj.

Toliko je radosti pred vama, Strijelče. Ne smijete se uhvatiti u strahu što učiniti kada vam se sve ono o čemu ste sanjali i pokušavali manifestirati odjednom počne ostvarivati. Sjetite se koliko ste dugo radili za ovo, koliko ste se izliječili da biste to primili… A zatim si dopustite da idete u smjeru svog srca. Sretno.