TRI CVIJETA! Tri upozorenja, tri odgovora i tri savjeta! Izaberi jedan i SAZNAJ šta se krije iza CVIJETA KOJEG ODABEREŠ!

TRI CVIJETA! Tri upozorenja, tri odgovora i tri savjeta! Izaberi jedan i SAZNAJ šta se krije iza CVIJETA KOJEG ODABEREŠ!

7 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Drugi cvijet također donosi životne promjene. On također govori o vama da duboko u sebi osjećate veliku prazninu i nepotpunost, kao i nezadovoljstvo. Ukazuje da prije svega sami na sebi morate poraditi na onim situacijama da si pokušate učiniti život ljepšim. Također vam šalje jednu osobu u vaš život.

Zapravo, ta osoba već postoji u vašem životu. Taj netko gaji velike emocije prema vama, ali nespretno ih pokazuje.Vi ne dijelite iste osjećaje prema toj osobi, ali volite provoditi vrijeme. Imat ćete mogućnost započeti vezu. Možda ta osoba nije sve ono što vi tražite, ali ako ne date šansu sebi i toj osobi, nećete nikada znati da li je to prava osoba za vas.

 

 

TREĆA SLIKA

Treći cvijet donosi promjene u život i označava povratak osobe iz prošlosti. Osobe koja vas je nekad prije jako povrijedila. Ta osoba će htjeti sa vama obnoviti odnose, jer se kaje za neke postupke prema vama. To može biti netko s kime ste bili u vezi ili jednostavno osoba sa kojom ste bili bliski na prijateljskoj osnovi.

U početku, vama se ta ideja neće dopasti, jer vam je još uvijek gorak okus na usnama na sam spomen te osobe. Savjetujemo da razmislite. Svatko zaslužuje drugu šansu, pogotovo ako se iskreno pokaje za svoja djela ili nedjela.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljudski je griješiti, ali isto tako i opraštati. Osim toga, ako date šansu toj osobi, samim time ćete se i vi riješiti ljutnje i gorčine koja vam leži na srcu, a nije lako nositi bilo kakav teret na duši. Možda samim oprostom vi pronađete svoj unutrašnji mir.

Stranice: 1 2