U NAREDNOJ SEDMICI: OVAJ znak što god zamisli, to će i ostvariti, sve će biti toliko savršeno da će pomilsiti da je sve šala, a Jarcu stiže NOVAC!

U NAREDNOJ SEDMICI: OVAJ znak što god zamisli, to će i ostvariti, sve će biti toliko savršeno da će pomilsiti da je sve šala, a Jarcu stiže NOVAC!

6 svibnja, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovo je tjedan u kojem odustajete od svojih odgovornosti i sposobnosti da brinete. Samo nemoj. I to je dobar osjećaj, jer ste se, istina, previše opteretili odjelom ‘njege’ i sada ste potrošeni; suha si.

Nemaš što dati jer si već sve dao. Sada je vrijeme za nadopunu. Ovo je tjedan da provedete onoliko vremena koliko ste stisnuti.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Što god da zamislite ovaj tjedan je u osnovi vaš za uspjehe. Dobar je tjedan i to je onaj koji koristi toliko sjajnih prilika da biste i sami mogli pomisliti da je to šala.

Gotovo kao da vam je previše dobrih stvari na putu, ali možete vjerovati da je sve ovdje suđeno. Ako ubirete nagrade i te su nagrade izvrsne, tko će onda reći ne? Ne ti. Prihvati svoju sudbinu!

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Danas ćete imati posla s članovima obitelji i možda će se pojaviti nekoliko starih pritužbi — kao što se to uvijek događa s članovima obitelji.

Postoji jedna osoba s kojom se ne slažete, a vas dvoje znate, u svojim srcima, da oboje nikada nećete imati mir jedno oko drugog.

Već ste se pomirili s tom činjenicom, ali ima li ta osoba? Ne, nisu i zato će se ovog tjedna vratiti po još muke i nevolje.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Zašto ste vi taj koji svaki put dobije najbolje financijske vijesti? Pa, možda zato što ste vi ti koji se najteže bore za dobru plaću.

Ovaj tjedan donosi još jedno postignuće i još jedno povećanje plaće. Ovaj tjedan je isključivo financijski, a sve je u vezi s dobicima. Ovo bi također mogao biti tjedan u kojem ćete novac uložiti na nešto posebno posebno, poput novog doma ili putovanja oko svijeta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

I za vas je, obiteljski tjedan, a bit ćete poznati kao ‘Vreće novca’. Da, tako je. Svi će vam se obratiti za pomoć tijekom ovog tjedna, čak i vaš partner.

Smijat ćete se jer ste upravo došli do malo viška gotovine i čim dođe, dođete do otvorenih ruku i prljavog grabljenja. Ovaj tjedan bit ćete prilično popularni među djecom u obitelji. Samo se nasmijte.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovo je vaš tjedan da se povučete i dobro, dugo razmislite. Osjećali ste se prilično ‘otkrivajuće’ tijekom posljednjih nekoliko tjedana, a ta otkrića počinju postati jasne misli tijekom ovog tjedna.

Prepoznat ćete što je točno ono što trebate otpustiti, kao i na što se trebate koncentrirati u smislu budućnosti. Red je ono o čemu se radi u tjednu, a to ćete osjetiti emocionalno i financijski.

Stranice: 1 2