LJUBAV, IZNENAĐENJE ili IZAZOV!? Izaberi jedan CVIJET i SAZNAJ što te USKORO OČEKUJE!

LJUBAV, IZNENAĐENJE ili IZAZOV!? Izaberi jedan CVIJET i SAZNAJ što te USKORO OČEKUJE!

6 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA – Ljubav

Nema ni malo sumnje da će vam naredni period donijeti ljubav. Nema sumnje da ćete vi osjetiti onu pravu istinsku ljubav u srcu i to sa osobom koja vam se već dugo sviđa. Vama se dugo sviđa jedna osoba, ali nemate hrabrosti otvoreno reći ono što zapravo osjećate.

Više krijete nego što pokazujete. Međutim, pokazujete dovoljno da je osoba koja vam je u mislima mogla prepoznati što zapravo želite i osjećate. Ako mislite da dobro skrivate, varate se. Oči vas otkrivaju, jer oči su ogledalo duše i onaj tko zna, lako pročita sve iz očiju.

Ta osoba će nakon što shvati što osjećate prići vama i dovoljno vas opustiti da započnete otvoreniji razgovor vezan za vas dvoje. Nemojte se iznenaditi ako vam doleti iznenadni poljubac. Naći ćete se u zagrljaju prije nego što to pomislite i prije nego što to budete očekivali. Pred vama su lijepi dani, pred vama je lijep period koji će biti ispunjen ljubavlju i onom najvećom ljubavnom srećom.

 

TREĆA SLIKA: Promjene

U narednom periodu život će vam biti sastavljen od dosta velikih promjena. Neke će biti odlične, a neke manje dobre. O vama ovisi koje prilike ćete prepoznati kao odlične i o vama ovisi šta ćete od toga iskoristiti na najbolji mogući način. Postoji velika mogućnost da će druge osobe na vas pokušati utjecati pri donošenju odluka.

Savjetujemo da bitne životne odluke donosite posve samostalno iz više razloga. Vi najbolje znate što želite i što je najbolje za vas. Isto tako ako pogriješite, krivit ćete jedino sebe i svoje krive procjene, a ne nikog drugog. Ako kojim slučajem i pogriješite, nema razloga da krivite ni sami sebe.

Greške su sastavni dio života. Ne postoji osoba koja nije krivo situaciju procijenila ili koju nije intuicija prevarila. Poslije svakog neuspjeha treba samo ustati jači i smoći snage za daljnju borbu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne kaže se uzalud da što nas ne slomi da nas ojača. Naredni period vam donosi izazove, a vi ih iskoristite najbolje što možete.

Stranice: 1 2