CIGANSKE KARTE do 15. Maja:  Za OVIH 5 znakova počinje vrijeme VELIKIH POZITIVNIH ŽIVOTNIH PROMJENA! Imate svako pravo na OPTIMIZAM!

CIGANSKE KARTE do 15. Maja: Za OVIH 5 znakova počinje vrijeme VELIKIH POZITIVNIH ŽIVOTNIH PROMJENA! Imate svako pravo na OPTIMIZAM!

2 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Ovo bi moglo biti vrijeme razdvajanja ili novih prilika, ovisno o vašoj perspektivi i osjećajima koje odlučite ostaviti po strani. Ne želite da vas vode poteškoće, ali neke stvari neće popustiti sve dok se lekcija ne nauči i ne preuzme odgovarajuću odgovornost.

Komunikacija donosi nove odgovore i poglede. Razgovarajte o stvarima s partnerom ili nekim tko vas dobro razumije, otvorenog srca i voljan eksperimentirati s vašim načinima.

 

ŠKORPIJA

Ne možete izbjeći posljedice prošlih izbora. Ako ste u svoju fiziologiju ugurali previše stvari umjesto da se s njima bavite, tijelo će pokazati simptome koje niste željeli vidjeti. Odvojite trenutak da udahnete, odvojite svoju odgovornost za vas i učinke koje je vanjski svijet imao na vaše blagostanje u posljednje vrijeme i dobro pazite na svoju fiziologiju zanemarujući savjete i sve utjecaje sa strane.

Neke su ideje bolje od drugih i zaslužuju vaše vrijeme i energiju. Slijedite ih nakon što prikupite informacije i napravite plan za koji znate da se možete pridržavati.

 

STRIJELAC

Divlje pande su izgubile želju za razmnožavanjem kada su stavljene u savršeno okruženje. Osjetljiviji ste nego što ste svjesni, mogli biste primijetiti promjene koje su pozitivne kao stresno iskustvo i ugasiti se dok čekate da nešto pođe po zlu i da se situacija pokvari.

Nemojte se sabotirati pretjeranim razmišljanjem o stvarima i mijenjanjem osjećaja u sebi koji ste već označili pozitivnim i koji podržavaju vaš osobni rast.

 

JARAC

Kineska milijunašica radila je kao čistačica ulica kako bi dala primjer svojoj djeci. Mogli biste iskoristiti malo vremena za obitelj, ali čini se da su neka uvjerenja previše kruta da bi napravili mjesta za udobne i oslobađajuće odluke. Zatražite da se vaše potrebe zadovolje, ali otiđite ako stvari postanu nadmoćne i mračne.

Niste zaglavljeni na jednom mjestu osim ako tamo ne odlučite ostati. Vidite širinu mogućnosti čak i u vremenima koja baš i nisu obećavajuća, a pozitivna uvjerenja pomoći će vam da donesete strastvene i progresivne odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nepoštenje puno košta. Ne dopustite da se granice probiju oko problema koje se netko srami priznati, barem ne s ljudima u vašem životu koji vam trebaju biti stupovi sigurnosti. Razumijevanje i empatija ne umanjuju važnost određenih ponašanja koja vas svakodnevno okružuju.

Osjetljivost se može koristiti za produktivne i kreativne projekte. Razmislite o alternativama stvarima koje ste radili u prošlosti, ali nemojte se udaljavati od onoga što vas drži u nekom obliku zdrave rutine.

 

RIBE

Pred vama se odigravaju scenariji koje nikada niste zamišljali, ali vas više nije ni briga. Okolnosti su se mijenjale iz jedne krajnosti u drugu. Iako ste i dalje ista osoba kao što ste nekada bili, brojne emocije su na tom putu dovedene u prirodni red i ionako nema razloga ostati odan disfunkcionalnim dijelovima vas.

Utješite svoje unutarnje dijete, prisjetite se vremena kada ste bili ranjivi i ovisni o drugim ljudima i otresite se svakog osjećaja nesigurnosti i straha koji nema nikakve veze u ovom trenutnom okruženju.

Stranice: 1 2