LJUBAV DO 15. Maja: OVI znaci će početi vjerovati u SRODNE DUŠE, ali i LJUBAVNA ČUDA za koje misle da ne NEMOGUĆE!

LJUBAV DO 15. Maja: OVI znaci će početi vjerovati u SRODNE DUŠE, ali i LJUBAVNA ČUDA za koje misle da ne NEMOGUĆE!

1 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Možda se čini da nebeska atmosfera privremeno otuđuje vas i vašeg najdražeg prijatelja, ali vam obojici daje priliku da saznate da ljubav koja se razvija među vama je daleko dublja od bilo kakvih površinskih poteškoća. Kroz jedan razgovor pun ljubavi i brige otkrivate da ono što se činilo velikim problemom zapravo uopće nije problem. Vaša veza iznova procvjeta i sve je u redu.

 

ŠKORPIJA

Možda se čini da položaj nebeskih tijela uznemiruje kolica s jabukama, ali mogao bi riješiti više problema nego što stvara. Možda ćete se vi i vaš šećerni med morati ne slagati prije nego što se uistinu pomirite. Morate razgovarati o tome kako se oboje osjećate i potpuno izbaciti to iz svojih sustava, tako da se možete vratiti zajedno u potpunom skladu. Kasnije možete proslaviti svoju obnovljenu predanost.

 

STRIJELAC

Ako želite priliku za izlazak sa svojom voljenom osobom i samo se zabaviti, onda iskoristite kozmičku klimu koju pruža planetarno poravnanje kako biste se stvarno oslobodili. Ovo bi vam oboma moglo pomoći više od ičega, jer ste se u posljednje vrijeme zaista trebali opustiti. Neka to bude redoviti datum u vašem kalendaru, jedan dan i noć ludosti!

 

JARAC

Nešto ili netko treba se pokrenuti što se vašeg ljubavnog života tiče. Položaj nebeskih tijela osigurava vam neku vrstu olakšanja. Možda se radi o ukorijenjenom stavu ili o osobi koje vam je zaista dosta. Ali potaknuli događaj ili ne, doći će do pomaka, a ono što vas je mučilo, više to nećete činiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarna energija čini vaš društveni život blistavim i dovodi vas u kontakt s ljudima koji su na ovaj ili onaj način tragači i istraživači. Ovo će vam donijeti dobro u svijetu i može značiti da ćete upoznati nekoga tko je ovisan o avanturama i izazovnim situacijama kao i vi. Možete početi kao veliki prijatelji, ali to bi moglo ići mnogo dalje.

 

RIBE

Osjećaji se mogu ljuljati u jednom smjeru pa natrag, a uz sadašnju astralnu konfiguraciju, to bi mogao biti slučaj u važnoj vezi. Međutim, oboje morate ići dublje od površinskih problema kako biste otkrili kako se doista osjećate u vezi sa svojom povezanošću. Pomoglo bi biti iskren i razgovarati o tome osjeća li se ispravno nastaviti kao što jesi ili ne. Hrabra odluka!

Stranice: 1 2