HOROSKOP do 15. Maja: VELIKI FINANCIJSKI DOBITAK uljepšat će dane i život OVOM znaku!

HOROSKOP do 15. Maja: VELIKI FINANCIJSKI DOBITAK uljepšat će dane i život OVOM znaku!

1 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Ne dopustite da vam male stvari smetaju. Čak i ako nastavite rješavati probleme s novcem tijekom dana, vjerojatno ćete ostvariti profit. Kod kuće će vam vaša djeca predstaviti situaciju koja je nerazmjerna – provjerite činjenice prije nego što poduzmete bilo kakvu radnju. Bit ćete raspoloženi za ljubav – a prilika bi bilo puno. Napori uloženi da poboljšate svoj izgled i osobnost će se pokazati na vaše zadovoljstvo. Dani su zaista sjajni za vaš bračni život. Dajte svom partneru do znanja koliko ga/nju volite. Nestrpljenje nije dobro ni za vas ni za vaš posao, jer povećava šanse za štetu ili bilo kakav gubitak.

 

ŠKORPIJA

Zajedno sa svojim supružnikom možete razgovarati o financijama i planirati svoje bogatstvo za svoju budućnost. Razmislite prije nego što podijelite svoje povjerljive podatke sa svojim supružnikom. Ako je moguće, pokušajte izbjeći jer bi to mogao otkriti nekom drugom. Vaša prisutnost čini ovaj svijet dostojnim mjestom za vašu voljenu osobu. Trebate zapamtiti da Bog pomaže onima koji sami sebi pomažu. Shvatit ćete da vaš brak nikada nije bio tako lijep. Pomaganje nekome tko volontira za društvene svrhe moglo bi povećati vašu energiju poput čudesnog tonika.

 

STRIJELAC

Samoliječenje može uzrokovati ovisnost o lijekovima. Poslušajte savjet liječnika prije uzimanja bilo kojeg lijeka jer u protivnom su šanse za ovisnost velike. Mogli biste se naći u novoj uzbudljivoj situaciji – koja će vam također donijeti financijsku dobit. Vaše grubo postupanje prema djeci bi ih iznerviralo. Morate se suzdržati i zapamtiti da bi to samo stvorilo barijeru između vas. Budite veseli i hrabri da se suočite s padovima u ljubavi. Komunikacija će biti vaša jača strana. Vaši planovi se mogu poremetiti zbog neočekivanog gosta, ali to će vam uljepšati dan. Slušanje vaše omiljene glazbe može vas ohrabriti više od šalice kave.

 

JARAC

Čisti užitak za vas – dok se krećete u potpunosti uživati ​​u životu. Trebate se kloniti takvih prijatelja koji traže od vas da posudite novac, a zatim ga ne vraćaju. Gosti će prepuniti vašu kuću za ugodnu i divnu večer. Misli o susretu sa svojim prijateljem nakon dugo vremena mogu povećati vaše topline poput kamena koji se kotrlja. Vaše oštro zapažanje pomoći će vam da ostanete ispred drugih. Vaš partner bi mogao nenamjerno učiniti nešto nevjerojatno, što će biti zaista nezaboravno. Izvrsna je zabava za čavrljanje s prijateljima, ali previše razgovora preko telefona može uzrokovati i glavobolju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš najdraži san će se ostvariti. Ali držite svoje uzbuđenje pod kontrolom jer previše sreće može uzrokovati neke probleme. Muče vas dugovi i krediti. Iako ćete vratiti iznos, ali to može dodatno stvoriti financijske poteškoće u životu. Stoga vam se savjetuje da izbjegavate posuđivanje. Zdravlje vaših roditelja zahtijeva dodatnu pažnju i brigu. Ako osjećate da vas voljeni ne razumije, onda odvojite malo vremena i provedite ga s njim. Govorite otvoreno i jasno iz duše. Kad shvatite da nemate dovoljno vremena za članove obitelji ili prijatelje, uznemirite se. I ovih dana ćete se osjećati isto. Osobni prostor je važan u bračnom životu, ali ćete samo pokušati biti bliski jedno drugom. Romantika je u plamenu! Dobro ste svjesni svojih nedostataka. Stoga morate ispraviti te nedostatke.

 

RIBE

Vodite računa o zdravlju i dovedite stvari u red. Sva pitanja vezana uz novac mogu se riješiti već danas i ostvariti financijsku korist. Vaša pretjerana energija i golemi entuzijazam donijet će povoljne rezultate i ublažiti domaće napetosti. Naredni dani bit će uronjeni u boje ljubavi, ali se s voljenom možete svađati oko nečega starog. Voljet ćete provesti svoje dane daleko od rodbine na mirnom mjestu. Sve izgleda sretno u vašem bračnom životu.

Stranice: 1 2