STRIJELAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Možda nećete ispuniti sve želje, ali LJUBAVA donosi ČUDA i FINANCIJE donose ČUDA!

STRIJELAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Možda nećete ispuniti sve želje, ali LJUBAVA donosi ČUDA i FINANCIJE donose ČUDA!

29 travnja, 2023 0 By Admin

 

KARIJERA

Ovog ćete mjeseca na poslu dobiti pohvale za vaš naporan rad i sposobnost da svoje projekte dovršite na vrijeme, a možete biti prepoznati i nagrađeni za svoje govorne i komunikacijske vještine. Ali morate uložiti više napora da biste postigli prirast ili unapređenje. Na kraju godine nadredjeni će vam povećati plaću i status posla. Posvećenost i odlučnost mogu vas učiniti uspješnima na poslu, a vi možete briljirati u svom poslu. Sijat ćete, ali morate polako i ne žuriti sa svojim zadacima.

 

 

POSAO

Posao vam ovaj mjesec može biti usporen i pomalo pomiješan, posebno nakon sredine mjeseca. Možda ćete imati problema s isporukom proizvoda kupcima zbog logistike i nekih tehničkih problema. Također, vaši vas poslovni partneri mogu držati u čekanju odgovora žele li raditi s vama ili ne. Možda ćete otkriti da vam razgovor s mudrom osobom u obitelji daje nove poslovne ideje. Budite oprezni pri odabiru poslovnih partnera i unaprijed istražite njihovo porijeklo i njihove namjere.

 

PROFESIONALCI

Planetarna kretanja mogu profesionalcima stvoriti neke probleme. Možda će vas potaknuti da radite više. Pokušajte biti strpljivi i učiti na svojim pogreškama, čak i kad stvari ne mogu ići prema vašim željama. Sredinom mjeseca mogu vam se pojaviti neke šanse za promaknuće, što će vas motivirati. Možda niste sigurni u svoje talente i vještine jer biste se uspoređivali sa svojim kolegama i tako možda nećete biti u mogućnosti postići dobar rezultat u svom poslu.

 

 

ZDRAVLJE

Zdravlje vas može zaokupiti ovog mjeseca, ali unatoč tome, vaše je stanje možda bolje nego prije, ali možda ćete ipak trebati liječnički pregled u prvoj polovici mjeseca. Također, možda ćete osjećati da je vaš supružnik malo loše do sredine mjeseca, a to vas može uznemiriti. Možete pokušati uzimati tretmane na prirodnoj bazi, jer smatrate da to može izliječiti sve zdravstvene probleme koje vi i članovi vaše obitelji imate. Morate kontrolirati kolesterol i sećer jer jedenje začinjene i masne hrane nije dobro za zdravlje. Vježbajte i meditirajte. Vodite računa o svom zdravlju i kondiciji.

 

 

STUDENTI

Studenti mogu imati dobar mjesec u kojem nastavnici prepoznaju njihov trud. Oni mogu dobro razumjeti čak i teške koncepte i pitanja i mogu se sjetiti odgovora na sva pitanja. Također, možete imati koristi ako se savjetujete s članovima svoje obitelji. Pomoć od majke i drugih ženki možete dobiti kod kuće, a vaša će prirodna inteligencija biti vrlo visoka. Planeti vam daju dobar govor i mogu vas natjerati da podučavate mlađu braću i sestre, a vi ih možete voditi. Studenti mogu imati koristi slušajući svoje učitelje i starješine kod kuće. To vas može učiniti uspješnim na studiju.

 

Povoljni datumi:

1, 2, 3, 4, 5, 7, 6, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19,  20, 24, 25, 26, 27, 28, 

 

Manje povoljni datumi:

9, 10, 11, 12, 21, 22, 23, 29, 30

Stranice: 1 2