JARAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Vrijeme je da vam krene na svakom planu života, ovaj će mjesec biti vrlo pozitivan!

JARAC – Mjesečni horoskop za MAJ! – Vrijeme je da vam krene na svakom planu života, ovaj će mjesec biti vrlo pozitivan!

29 travnja, 2023 0 By Admin

 

KARIJERA

Ovaj mjesec može vam profesionalno donijeti dobre vijesti, ali može doći do nekih kašnjenja i prepreka, zato budite mirni i strpljivi. Na poslu može biti konkurencije. Planeti vam mogu pomoći u osvajanju neprijatelja, što vas sprječava u učinkovitom radu, tako da ćete moći blistati na poslu. Postat ćete vrlo kreativni zahvaljujući svojim strastima i ciljevima ovog mjeseca. Na svom poslu možete zaraditi unapređenje. Starije osobe i šef cijenit će vaše kreativne vještine, ali ako želite dobiti dobro status i promociju, morate biti dobri u svom poslu. Ljutnja neće uspjeti. Ovog mjeseca možete dobiti višu poziciju, ali ne zbog svojih riječi, već samo zbog svojih razumnih i zrelih postupaka.

 

 

POSAO

Ne sklapajte rizične dogovore ovog mjeseca. Prije nego što potpišete bilo kakav papir, dobro upoznajte svog poslovnog partnera. Partnersko poslovanje moglo bi vam dobro doći ovog mjeseca, ali samo ako koristite svoju inteligenciju i intuiciju. Možda ćete upoznati neke buduće poslovne partnere i razgovarati s njima, ali zbog svoje ljutnje i krutosti možda ćete naići na njih donekle negativne. Morate biti oprezni u rukovanju stranim poslovnim kontaktima. Vaše riječi i intelekt privući će ovog mjeseca poslovne partnere i investitore.

 

PROFESIONALISTI

Ovog mjeseca planeti povezani s vašom profesijom mogu vas zaokupiti i biti dobro nagrađeni. Morate donijeti bilo koju veću odluku na poslu nakon razgovora sa šefom i starijim osobama o prednostima i nedostacima svojih ideja i djelovanja. Oni koji rade na poslovima u državnom sektoru sada mogu očekivati ​​unapređenje. Oni koji rade na poslovima u privatnom sektoru mogu biti pod pritiskom neposrednih šefova da pojačaju svoj rad.

 

 

ZDRAVLJE

Zdravlje je možda dobro ovog mjeseca, ali možda će se opet pojaviti neki stari zdravstveni problem koji su ranije izliječeni, a samo pomisao na to može vas zabrinuti. Ako sumnjate, pregledajte se kod dobrog liječnika. Tijekom dana jedite dobru i zdravu hranu u pravim razmacima kako biste održavali probavni sustav u dobrom stanju. Odradite vježbu ili idite u teretanu da biste održali kondiciju. Možda ćete trebati dodatno voditi računa o svom zdravlju, jer ćete se možda osjećati pomalo letargično i potišteno.

 

 

STUDENTI

Studenti tijekom upisa mogu uspjeti na natjecateljskim ispitima i u intervjuima sa školama i fakultetima. Možda će dobiti nove ambicije i snove, a možda će pronaći način da ispune svoje snove i ambicije. Podršku će dobiti od članova svoje obitelji, učitelja i prijatelja. Bit će sreće i dobro će proći na ispitima i intervjuima. Bit će vrlo dobri u odabiru predmeta za specijalizaciju za više stupnjeve. Oni će biti racionalni, kao i iskreni u svom pristupu i neće biti vođeni ponosom.

 

Povoljni datumi:

3, 4, 5, 6, 8, 9, 12, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 22, 21, 26, 28, 29, 30

 

Manje povoljni datumi:

1, 2, 7, 10, 11, 13, 17,  23, 24, 25, 27

Stranice: 1 2