Strijelac će se JAKO ZALJUBITI, a OVOG znaka očekuje LJUBAVNO RAZOČARANJE – Evo koga će pratiti SREĆA, a tko će biti DO NEBA TUŽAN!

Strijelac će se JAKO ZALJUBITI, a OVOG znaka očekuje LJUBAVNO RAZOČARANJE – Evo koga će pratiti SREĆA, a tko će biti DO NEBA TUŽAN!

22 travnja, 2023 0 By Admin

RIBE

Teško razočarenje je pred vama i velika tuga zbog događaja kojiće uslijediti vrlo brzo. Uvijek držite do svojih prijatelja jer su vam veoma važni u životu i učinit ćete sve kako ih nikad ne bi iznevjerili. Međutim, jedan vaš jako dobar prijatelj uskoro će iznevjeriti vas.

Doživjet ćete veliku izdaju od osobe koju ste dugo smatrali velikim prijateljem i za koju biste dali sve. To će vas jako rastužiti i bit ćete jako nesretni zbog toga. Nikada nećete saznati stvarni razlog zbog kojeg će doći do toga, ali to s vremenom neće biti ni bitno. Ono što je bitno je to da ćete izgubiti dobrog prijatelja a ni sami nećete znati zašto. Bez obzira koliko god budete preispitivali sebe zbog toga, nećete uspjeti pronaći svoju krivicu iz razloga što nećete biti krivi za to. Pokušajte se što prije vratiti normalnom životu i prestanite što prije razmišljati o tome jer tu pomoći više neće biti. Bit će teško vrijeme koje dolazi, ali ni to neće trajati vječno.

Doći će i bolji dani i bolja vremena, ali uvijek će ostati jedna praznina u vama koja će vas podsjećati da imate vjere u ljude ali i da imate puno opreza kad se zbližavate sa ljudima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nisu svi kao vi, postoje i ljudi kojima nije problem izbaciti osjećaje i voditi se samo interesima. Vi ste, nažalost, naletjeli na takvu osobu i neka vam ne bude krivo što takve osobe više neće biti u vašem životu.

Stranice: 1 2