HOROSKOP SUSRETA I RASTANKA: Ovan će pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA, a OVAJ znak PREKIDA ljubavnu vezu!

HOROSKOP SUSRETA I RASTANKA: Ovan će pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA, a OVAJ znak PREKIDA ljubavnu vezu!

22 travnja, 2023 0 By Admin 2

BLIZANCI

Ljubav vam je oduvijek na prvom mjestu i sve ćete podrediti ljubavi i sreći u vezi. Tako funkcionirate i često zbog takvog stava svoju sreću stavljate u drugi plan kako bi vaš partner bio što zadovoljniji. Polako počinjete shvaćati da što se više trudite usrećiti partnera, to više vi patite i ispaštate zbog toga.

Takvo žrtvovanje može potrajati neko vrijeme, ali vi ste partnera naučili da ste samo vi taj koji ulaže u vezu, a vaš partner je naučio dobivati sve, a ne davati puno od sebe. Svjesni ste da je takvo stanje neodrživo na duge staze, a vaš partner ne želi preuzeti nikakve obaveze ni odgovornosti.

Vaša veza nikada nije funkcionirala onako kako ste željeli, upravo zbog nezainteresiranosti vašeg partnera. Koliko god vi ne gubili nadu i trudili se održati vezu, to se na žalost neće dogoditi. Uskoro vam slijedi bolno razočaranje i otriježnjenje od zabluda koje ste imali što se vaše veze tiče.

Shvatit ćete s vremenom da je razlaz najbolje rješenje za vas, jer ćete u protivnom postati rob vaše veze. Teško ćete se nositi sa time, bar u početku, ali ćete kasnije osjetiti olakšanje i stvari će vam postati jasnije. Zaslužujete isto toliko dobivati u vezi koliko i dajete, ali to do sada nije bio slučaj.

Pronaći ćete osobu koja će razmišljati kao i vi i usrećiti vas u životu. Trenutnoj vezi je došao kraj kao što ste i sami svjesni, a pronaći ćete jednom svoju srodnu dušu i svoju sreću. To se neće dogoditi sa partnerom s kojim ste trenutno, ali će se svakako dogoditi i pokazati vam kako ljubav mora biti obostrana da bi veza uspjela.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tada ćete spoznati pravu i istinsku ljubav i sreću koja će vas povesti u bolji život od ovoga trenutno.

Stranice: 1 2