Ako ste u LOŠOJ VEZI sa OVIM ZNAKOM – budite sigurni da će vas varati

Ako ste u LOŠOJ VEZI sa OVIM ZNAKOM – budite sigurni da će vas varati

12 travnja, 2023 0 By Admin

Bitno je naglasiti da Strijelac nikada ne vara ako je u sretnoj ljubavnoj vezi. Veza ne mora biti savršena i po svim njegovim kriterijima, ali on mora biti sretan u vezi. Mora osjećati ljubav partnera, to je ono što mu je najbitnije. U vezi mu je osim ljubavi, jako bitna podrška, oslonac i razumijevanje.

On nesebično daje ljubav partneru, podršku i oslonac. Spreman je na kompromise i spreman je za dobre odnose i prešutit da se ne razvije žustra svađa. Dakle, Strijelac je zaista dobar partner u ljubavnoj vezi.

Međutim, kada vidi da njegova partner ne gaji više duboke osjećaje prema njemu, kada osjeti da su ti osjećaji popustili ili još gore, ako su posve nestali, tada je nesretan, jer on u takvom odnosu se ne snalazi. Tek onda će se Strijelac upustiti u tajnu vezu.

Dakle, on to ne radi iz zabave ili hira ili jednostavno radi promjene. On to napravi isključivo kada je jako nesretan u ljubavnoj vezi i kada vidi da ga partner ne poštuje i zanemaruje. Tada u njemu proradi ljutnja i bijes i odlučuje se na takav korak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, kada to napravi, svejedno se ne osjeća sretan ni ispunjen. Čak naprotiv, osjeća grižnju savjesti, razdražljivost i ljutnju i tada više nema strpljenja za konstruktivne rasprave, nego svaka rasrava sa partnerom se razvije u duboke svađe. Čak što više, često će on isprovocirati situaciju u cilju da se razvije u svađu. Na taj način prazni svoj bijes iz sebe i sve negativno što se u njemu nakupilo.

Stranice: 1 2