DJEVICA NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI koliko god joj TEŽAK put bio do cilja! Ona će naći snagu i BORITI SE do KRAJA!

DJEVICA NE ODUSTAJE od onoga što ŽELI koliko god joj TEŽAK put bio do cilja! Ona će naći snagu i BORITI SE do KRAJA!

6 travnja, 2023 0 By Admin

Djevice ne vole iskazivati svoje emocije pred ostalima. Zbog toga se ponekad u društvu prikazuju kao da su hladne i da nemaju niti malo emocija. To je u stvari pogrešno. Imaju emocija više nego ostale osobe, no ne žele iskazivati svoje emocije pred ostalim osobama.

Samo osobe koje su joj najbolji prijatelji ili osobe koje su svakodnevno sa njom mogu prepoznati njene emocije. Pred njima djevice su opuštene i nemaju razloga sakrivati bilo što od njih. One mogu jako puno voljeti. Iako su joj emocije na prvom mjestu, djevica ne voli da zavisi od bilo koga.

Ona sve što si je u životu stvorila, postigla je sama. Ne voli bilo čiju pomoć ili sažaljenje, već sama korača kroz život i osigurava si sve što joj je potrebno. Djevice su otvorene i iskrene osobe koje su jako snažne i sposobne. Sve u životu što posjeduju same su si ostvarile i ponosne su zbog toga.

Kada imaju neku obavezu, uvijek ju ispune na vrijeme. Koliko to god bilo teško, uvijek se drže reda i discipline. Za nju ne postoji riječ nemoguće. Sve što zamisle, to i ostvare. One nisu kukavice koje će nešto napustiti čim vide da je teško. Ustrajne su u svim svojim ciljevima i sve riješe do kraja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osobe koje ih imaju za prijatelja su jako sretne osobe, jer znaju kakvu kvalitetnu osobu imaju pokraj sebe. Znaju da imaju osobu koja će im u bilo koje doba pomoči i napraviti sve što im je potrebno. I zbog toga su jako sretni.

Stranice: 1 2