3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA tijekom Mjeseca u Škorpionu od 8. aprila

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆA tijekom Mjeseca u Škorpionu od 8. aprila

6 travnja, 2023 0 By Admin

BIK

Vaš ludi bivši vratio se u još ludih vremena, a nitko na svijetu ne zna bolje od vas koliko malo se zanimate za ovu osobu. Da li ga to zaustavlja? Je li ga to ikada zaustavilo? Zapravo, kada ste vas dvoje bili zajedno kao stavka, postavili biste pravila i dopustili da se znaju vaše granice, a što bi ta osoba učinila?

Gazi sva vaša pravila i granice, bez brige i uz veliki smijeh. Vjerojatno ste se odlično se… s njim, zbog čega ste se uvjerili da ima više od toga, nažalost, ne možete više misliti da postoji nešto više od toga.

Ova osoba je prijetnja, a zvijezde vam skreću pažnju na to još više nego prije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Posljednja stvar koju trenutno trebate je iznenadni posjet vašeg ludog bivšeg, stoga budite upozoreni; on dolazi. Možda se neće pojaviti kao kucanje na vaša vrata, ali doći će kao poruka ili telefonski poziv. Ovo je divlja  karta koju niste planirali, a s njom dolazi i nered i kaos koji mogu srušiti vaše dobro osmišljene planove.

Ne trebate ovu osobu u svom životu, a to znači da morate biti jaki kada vam se obrati jer biste mogli biti u iskušenju. Volite li kaos?

Možda da… ali je li vam to ikada išlo u prilog? Prestanite popuštati svojim mazohističkim hirovima. Ovaj tvoj bivši nije ovdje da donosi radost i dobre vijesti. On postoji samo da bi izazvao sumnju i tjeskobu. Shvatite poantu?

Stranice: 1 2