Djevicu bliska osoba ŽELI ZA PARTNERA, Strijelcu dolaze TEŠKI DANI, a OVOM znaku će se javiti BIVŠA LJUBAV!

Djevicu bliska osoba ŽELI ZA PARTNERA, Strijelcu dolaze TEŠKI DANI, a OVOM znaku će se javiti BIVŠA LJUBAV!

30 ožujka, 2023 0 By Admin

STRIJELAC

Jako puno povjerenja imate u neke osobe koje su već dugo vremena u vašim životima. Nikada ne biste niti pomislili da bi vas te osobe mogle izdati na bilo koji način. Te osobe u stvari uopće ne zaslužuju vaše povjerenje.

Naredni period života će vam donijeti mnogo toga što vam se nikako neće dopasti. Saznat ćete istinu o partneru koji je napravio jednu veliku grešku. Grešku koju nikada nije trebao napraviti, barem ne osobi kao što ste vi.

Izgubit ćete povjerenje u vašeg partnera, te će vas to jako pogoditi. Razmišljat ćete o totalnom raskidu vaše veze jer se ne možete pomiriti sa tim da više nemate uopće povjerenja u vašeg partnera.

U bliskoj budućnosti također ćete doći do nekih saznanja o nekim vašim voljenim osobama koje vas neće ostaviti niti malo ravnodušnima. Naredni period vam neće biti niti malo lak.

 

RAK

Postoje neke teme u vašem životu o kojima ne želite uopće razmišljati. Nikako ne želite razmišljati o prošlosti koja naime i nije bila baš tako divna. Uvijek ste prošlost ostavljali tamo gdje joj je i mjesto, a to je daleko od vas, No da se svakoj osobi prošlost može vratiti, to će vam biti jasno tokom perioda koji dolazi.

Saznat ćete da vas osoba sa kojom ste nekada davno bili u vezi, još uvijek voli. To će vas mnogo pogoditi i iznenaditi, jer nećete znati više kako razmišljati o svemu tome i  kojim putem krenuti dalje. Ta osoba će uspjeti uspostaviti kontakt sa vama, te će se željeti polako vratiti u vaš život. Pri susretu možete očekivati i vidjeti njezine promjene.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Promjene koje prije nije upražnjavala. Bilo vam je potrebno mnogo razloga kada ste odlazili od te osobe da biste se sada ponovno vratili u život iste te osobe. Pružit će vam se prilika za novi početak sa tom osobom. Vi ćete biti jedina osoba koja će odlučiti o sudbini, te hoćete li se ponovno upustiti u novu ljubavnu avanturu.

Stranice: 1 2