Bika bivši partner ponovo ŽELI PORED SEBE, Škorpija će biti PRESRETNA, dok će OVAJ znak započeti LJUBAVNU VEZU

Bika bivši partner ponovo ŽELI PORED SEBE, Škorpija će biti PRESRETNA, dok će OVAJ znak započeti LJUBAVNU VEZU

30 ožujka, 2023 0 By Admin 2

ŠKORPIJA

U posljednje vrijeme ste nezadovoljni svojim ljubavnim životom, no ne gubite nadu! Vaš život će se pokrenuti na bolje te će sve u životu krenuti na bolje.

Zabrinutost. ljutnja i depresivnost polako su vas vodili prema dnu, no u narednom periodu sve će se promijeniti. Vaš partner će kroz neko vrijeme shvatiti da ste mu vi jako bitan dio života i da vas previše voli. Ljubav koju on gaji prema vama ne može se opisati riječima.

Nakon nekog određenog vremena shvatiti ćete to, te će vam pasti ogroman kamen sa srca. Ne možete zamisliti život jedan bez drugoga.

Promjene koje su na putu pokazat će vam da ste vi u stvari jako dobra osoba, te da vas osoba pored vas želi i voli. Očekujte putovanja i provode koji će vas još više zbližiti te vratiti one stare emocije i želju za ljubav.

 

 

RIBE

U životu ste naučili na brojna iznenađenja. Skoro svakoga dana nešto vas iznenadi u pozitivnom ili lošem smislu. Nakon prebrođene stare ljubavne veze u kojoj ste dosta patili, očekuje vas nešto novo. Očekuje vas osoba koja će u vaš život uči sasvim slučajno i neprimjetno.

To će vam dati samopouzdanja te ćete se ponovno okušati u ljubavnoj romansi. U skorijoj budućnosti očekujte potpuno iznenadni susret sa jednom osobom sa kojom ste se nekada davno prije družili.

Nakon susreta očekujte da će tu osobu privući vaša duhovitost i spontanost. Ta osoba će nakon prvog susreta shvatiti da gaji nešto prema vama. Sa utiscima koje će ostavljati pokušati će vas pridobiti, te vašu pažnju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naredni period koji će dolaziti polako će otkrivati karte u vašim odnosima te ćete se sve više i više zbližavati. Desiti će se čudo u kojemu ćete vi započeti novu ljubavnu priču sa tom osobom sasvim spontano i neočekivano.

Stranice: 1 2