Jedan zodijak će DONIJETI ODLUKU da PONOVO OSVOJI osobu iz PROŠLOSTI – a da li će uspjeti!-/

Jedan zodijak će DONIJETI ODLUKU da PONOVO OSVOJI osobu iz PROŠLOSTI – a da li će uspjeti!-/

26 ožujka, 2023 0 By Admin

VAGA

Premalo vremena i pažnje posvećujete partneru i on to osjeća i vidi. Naravno da je problem i nedostak vremena, ali i kad imate vremena, zapostavljate partnera. Razmislite što želite i budite iskreni prema partneru.

 

 

ŠKORPIJA

Već neko vrijeme ste udaljeni od partnera. Komunikacija vam se jako loša i doslovno svedena na ono što je neophodno. Čini vam se i da nešto krije od vas. Pokušajte mu prići i pokušajte popraviti narušeni odnos.

 

 

STRIJELAC

Često zaboravljate da je u vezi bitan kompromis i razumijevanje. Dakle, ne treba svaka situacija imati vašu reakciju. Ponekad prešutite, pravite se da niste čuli ili vidjeli i izbjeć ćete svađu i sukob.

 

 

JARAC

Niste ispoštvovali dogovor i datu riječ partneru i sada je tu nastao problem. Pokušajte partneru objasniti zašto je tako i nadati se da će vašu ispriku uvažiti. Ipak je on svoj dio dogovora odradio, a sada je na vama red.

 

 

VODOLIJA

Zajedniči život se ipak razlikuje od samačkog. Ipak pokušajte objasniti svojim prijateljima da ne možete prečesto izlaziti, a posebno u večernje izlaske, jer to svakako ne bi bilo u redu prema voljenoj osobi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Jako puno ste se udaljili od partnera, ali i on od vas. Oslabile su emocije i više nemate potrebu za partnerom kao nekad. Ista stvar je i sa druge strane. Međutim, da li ste vi to primjetili kod partnera i da li je on to primjetio kod vas!? Krajnje je vrijeme da nešto poduzmete.

Stranice: 1 2