Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 24. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 24. mart

23 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Poznati po svojoj tvrdoglavosti, možda ste otkrili da to nije uvijek rješenje za vaše probleme. Ne možete uvijek ‘nadmašiti’ osobu, a kada je ta osoba vaša draga osoba, naučili ste da davanje malo zapravo pomaže. Tijekom tranzita Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom, uvidjet ćete da je to ključ uspjeha i nastavka vaše zajedničke veze.

Ne samo da ćeš vidjeti kako ideja da se malo opustiš na svojim uporišnim mjestima funkcionira u smislu tvoje romantike, već i kako ti, kao osoba, rasteš. Ovo je sretan dan za vašu vezu, ali više se radi o tome kako se osjećate na ovaj dan, koji je bogat ljubavlju, predan s dobrim razlogom, i prije svega… fleksibilan. Ova novostečena fleksibilnost ključ je vašeg daljnjeg uspjeha, a vaš trud ćemo cijeniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Dovoljno vam je lako pokušati razumjeti ‘gledište druge osobe’. Iako to još morate naučiti, iako će on učiniti stvari na svoj način, shvatite zašto vam ne mora nužno biti lako da ga ne osuđujete zbog toga. Iskrsnut će situacija između vas i vašeg partnera, tijekom tranzita Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom. Možda ćete prerano donositi zaključke o svom romantičnom partneru, a stvari će se zahuktati brže nego što bi trebale.

Jako volite svoju osobu i on vas, ali ne možete a da se ne osjećate kao da ste superiorniji od njega, jednostavno zato što nije tako komplicirani kao vi. Tijekom ovog tranzita shvatit ćete da jedino što vam se stvarno ne sviđa kod vašeg partnera je da ‘on nije vi’. Jednom kada to shvatite, a čini vam se očiglednim, opustit ćete stisak da uvijek budete ‘onaj pravi’, a kako se vi opustite, opustit će se i vaš partner. Toliko toga dobrog čeka vas i vašeg partnera, Strijelca.

Stranice: 1 2