Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 21. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 21. mart

20 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Vrijeme je da izbacite neke od tih lijepih misli iz svoje glave i prebacite ih na igralište koje je vaša romansa. Pitali ste se trebate li ili ne podijeliti određenu ideju sa svojim romantičnim partnerom. A s Mjesecom u sekstilu Venere iznad, shvatit ćete da je pravo vrijeme upravo sada. Željeli ste im priuštiti iskustvo života, a 21, marta možda ćete vjerovati da je danas taj dan.

Vrijeme je da napravite svoj korak, a vi se osjećate sigurni i puni povjerenja; ne vidiš da ti veliki planovi propadaju, a dobra je stvar, Jarcu, da neće. Vi ste na kursu za sreću i namjeravate podijeliti to bogatstvo sa svojom osobom. Volite ih, a sada je vrijeme: krenite i napredujte!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ono što biste danas mogli doživjeti je ideja da imate nešto zajedničko sa svojim romantičnim partnerom za što niste znali da postoji. Zbog mjesečevog sekstila Venere i vi i vaš romantični partner bit ćete dobro raspoloženi. Ova će raspoloženja dovesti do dubokih razgovora ispunjenih prihvaćanjem s ljubavlju. Dok razgovarate jedno s drugim, možete krenuti u tangentu, a ono što ćete vidjeti je da je vaša tangenta iznimno zanimljiva osobi s kojom to dijelite.

Danas tijekom mjesečevog sekstila Venere, vi i vaša ljubav ćete saznati nove stvari jedno o drugome, a to će izgraditi vrhunske temelje za ljubav u budućnosti. Shvatit ćete da je osoba s kojom ste možda bila s vama u prošlim životima; imate toliko toga zajedničkog.

Stranice: 1 2