Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI! Evo kome će ovo biti najsretnije razdoblje života…

20 ožujka, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 25. ožujka

Mars je planet koji vlada akcijom, ambicijom, strašću i muškom energijom. Kako prelazi u vodeni znak Raka, aktivira teme povezane s vašom desetom kućom ili karijerom i profesionalnim životom. Mars čini da se stvari događaju, ali Rak označava da morate imati duboku emocionalnu povezanost s nečim kako biste postigli uspjeh. Nije da je to jedina stvar koja je važna, ali ako primate plaću, ali se ne osjećate povezanim sa svojom svrhom ili onim što provodite dane radeći, onda će se ona i dalje bilježiti kao neispunjavajuća. Ovaj tjedan dopušta Marsu da vas počne usmjeravati prema većoj povezanosti s vašim poslovnim životom. Samo zato što je to posao ne znači da ne bi trebao biti i užitak.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 25. ožujka

Energija raka vlada vašim sektorom sreće ili devetom kućom. Kako Mars, planet akcije, ambicije i strasti, prelazi u ovaj vodeni znak, pomoći će u donošenju promjena i povećane želje da dobijete ono što najviše želite. To stvara više entuzijazma i odvažnosti kada je u pitanju proširenje vašeg života i iskorištavanje različitih prilika unutar vašeg života koje možete iskoristiti za velike pomake u karijeri i profesionalni napredak. Upotrijebite ovu energiju da dotaknete ono što stvarno želite i postanite nezaustavljivi u potrazi za tim. Tijekom ovog tranzita doista možete postići što god poželite, pogotovo ako osjećate strast prema tome. Također je vaš horoskopski znak da ne sudjelujete ni u čemu što ne osjeća kao da pali vatru u vama.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan u tjednu: subota, 25. ožujka

Mars je planet koji vlada akcijom, ambicijom i strašću; kako se pomiče u Raku, aktivira vašu osmu kuću. Ovo je dio vaše karte koji vlada intimnošću, financijama i transformacijom. S Marsom u Raku ovdje, trebat će vam više emocionalne povezanosti s vašim najbližim odnosima i s promjenama koje prihvaćate u svom životu. Mars može učiniti da se stvari dogode, a nakon njegovog dugog sedmomjesečnog boravka u Blizancima, moći ćete djelovati unutar svog života prema mnogim idejama koje ste imali. Ovo počinje kao nemir u vašoj duši, ali postaje jači s ogromnom željom da djelujete i idete naprijed pod svaku cijenu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan u tjednu: srijeda, 22. ožujka

Patuljasti planet Ceres vlada brigom o sebi, ishranom i načinom na koji se brinete za druge. U Djevici, aktivira vašu devetu kuću, koja vlada srećom, obiljem i pitanjima avanture i istraživanja. Tijekom ovog vremena, sreća koju tražite povezana je s time kako brinete o sebi i onima koji su vam najvažniji. Deveta kuća traži od vas da izađete iz svoje zone udobnosti i istražite stvari s kojima možda niste upoznati, kao što su različite vrste duhovnih terapija ili praksi koje vam mogu pomoći ne samo da se izliječite, već vam mogu donijeti i sreću. tražite natrag u svoj život. Upotrijebite ovu energiju da pronađete svoj dom u sebi kako biste se osjećali sigurni u ono što zaista dodaje vrijednost, a što ne.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan u tjednu: četvrtak, 23. ožujka

Pluton je gospodar podzemlja i sprema se na dramatičan potez ovog tjedna dok se sprema prijeći u znak Vodenjaka nakon petnaestogodišnjeg boravka u znaku Jarca. Vodenjak je vaš horoskopski znak i vlada vašom prvom kućom, što znači da ćete ući u fazu preoblikovanja svog osjećaja za sebe. Iskoristite ovo vrijeme da otpustite ili otpustite sve ideale ili uvjerenja koji vas samo sprječavaju da budete ono što vam je suđeno biti ili ono što želite biti. Ovo dugo putovanje nudi ogromnu slobodu i mogućnosti dok se prepuštate novosti. Upamtite da bi vam trebalo biti pomalo zastrašujuće dok se upuštate u ovo nepoznato područje i otkrivate od čega ste točno sazdani.

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan u tjednu: utorak, 21. ožujka

Ovan energija vlada financijama, investicijama, pojedincima i stvarima koje dodaju veću vrijednost vašem životu. Mladi Mjesec donosi briljantan novi, božanski orkestriran i dramatičan početak. Možda ćete morati biti strpljivi kako mjesec bude napredovao kako biste u potpunosti ostvarili ovaj novi početak. Ali sa Saturnom koji je sada u vašem horoskopskom znaku sljedećih nekoliko godina, vjerujte da će sve što stvarate postati trajni dio vašeg života.

Stranice: 1 2