HOROSKOP RASTANKA: OVA 4 znaka će do kraja ove sedmice PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, jer je njihova veza osuđena na propast…

HOROSKOP RASTANKA: OVA 4 znaka će do kraja ove sedmice PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, jer je njihova veza osuđena na propast…

20 ožujka, 2023 0 By Admin

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tijekom tjedna, pa čak i mjeseci koji su pred nama, važno je ostati svjestan osjećate li se kao da sukreirate svoj život sa svemirom ili se opirete promjenama koje on donosi. Pluton je u Jarcu od 2008. godine. Provedite malo vremena razmišljajući ovaj tjedan o tome što je počelo ili se događalo od 2007.-2009. Dok Plutonov učinak na romantična poglavlja može vidjeti svatko jer je Jarac vaš polarizirajući znak i vladar vaše sedme kuće odnosa, za vas je još intenzivniji.

Tijekom ovog plutonskog poglavlja u vašem romantičnom životu, prošli ste kroz stvaranje. A sada i odvajanje veze koja je podržavala više obaveza i tradicija umjesto da poštuje vašu istinu ili osjećaje. Pluton koji se igra sa zadnjim stupnjem Jarca ovog tjedna dok prelazi u Vodenjaka donijet će kraj mnogim odnosima, vezama… Pa čak i nekoliko situacija. Potražite ono što odlazi i pokušajte utjeloviti te lekcije o fokusiranju i brizi za sebe kako se ne biste pokušavali zakačiti za nešto što ste već prerasli.

Ova faza prijelaza iz ove veze ili romantična faza bit će ona koja neće biti potpuna do studenog 2024., nakon što Pluton službeno krene u znak Vodenjaka do 2043. Ali to je vrijeme kad počinje, i iako ne možete spriječiti da se nešto dogodi što je namijenjeno da se dogodi, opiranje naspram sukreiranja sa svemirom će napraviti veliku razliku. U isto vrijeme, prelazak Marsa u vaš horoskopski znak Raka može vas učiniti asertivnijima u smislu zalaganja za sebe, zalaganja za svoju istinu i istinskog prestanka da više budete gurnuti. Ne dopustite da vam itko kaže tko ste ili što zaslužujete u ovom poglavlju vašeg života. Zaslužili ste pravo pisati svoja pravila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Dok Pluton prelazi iz Jarca u Vodenjaka, završavate neke glavne lekcije o radosti i kako vidite predanost. Jarac je vladar vaše pete kuće koja uključuje teme kao što su radost, kreativnost i brak. Pluton je, međutim, gospodar podzemlja, planet transformacije, pa u petoj kući radi na stvaranju shvaćanja što vam je potrebno od života da biste se osjećali najispunjenije. Možda ste se kreativno rastegnuli i identificirali više onoga što vam je potrebno od romantične obveze umjesto da mislite da morate slijediti tuđi plan.

Sada kada se ovo završava, možda se osjećate više energije u smislu prihvaćanja i praćenja onoga što sada znate da želite stvoriti. U isto vrijeme, Mladi Mjesec u Ovnu osvjetljava vašu osmu kuću, ili sektor vaše natalne karte koji vlada intimnošću, transformacijom, se*som, financijama i energijom feniksa da biste mogli ustati iz pepela.

Ovo je područje koje će biti pod velikim fokusom sljedećih mjesec dana do drugog mladog Mjeseca u znaku Ovna krajem travnja. Obratite pozornost na ono što se pojavljuje ovog mjeseca u smislu kamo ste vođeni da imate novi početak, i nemojte se bojati pustiti nešto iz straha; predaleko ste od in. Samo zato što ste možda proveli dugo vremena čineći pogrešku ne znači da trebate nastaviti s njom.

Stranice: 1 2