ŽENA ŠKORPIJA – Za sebe ne traži puno, ali JAKO PUNO DAJE LJUBAVI, BRIGE i PAŽNJE!- Onaj tko ju ima u svome životu, NIJE NI SVJESTAN koliko je BOGAT!

ŽENA ŠKORPIJA – Za sebe ne traži puno, ali JAKO PUNO DAJE LJUBAVI, BRIGE i PAŽNJE!- Onaj tko ju ima u svome životu, NIJE NI SVJESTAN koliko je BOGAT!

10 ožujka, 2023 0 By Admin

Žena Škorpija zna oprostiti, zna prešutiti, puna je tolerancije, razumijevanja i strpljenja. Sve što od vas traži je da budete prema njoj čovjek, ali čovjek u pravom smislu riječi. Nemojte ju lagati, omalovažavati i nemojte ju izdati. Ona vas nikada neće izdati, ali ako vi nju izdate, to vam vjerojatno nikada neće oprostiti.

Prezire laž i neiskrenost. Laž vam još  i može oprostiti, ali nikada više nakon toga neće imati potpuno povjerenje u vas. Svaku vašu riječ uzet će sa rezervom i uvijek će postojati doza sumnje.  Škorpija nije od onih koja danas ode, a sutra se vrati. Danas vas voli, a sutra ne i obrnuto.

Ona je žena sa vrlo čvrstim stavom. I znajte, ako Škorpiju toliku povrijedite da ode, nikada se više vratiti neće. Ona cijeni sve ljude, ali isto tako, cijeni vrlo i sebe. Dobra je kao anđeo, ali ne dozvoljava da ju netko laže, vrijeđa ili ponižava.

Može čak i patiti za vama, ali njen ponos joj neće dozvoliti da se vrati, jer prije svega, poštuje sebe. Ako imate Škorpiju u svome životu, čuvajte ju i pazite, jer ona to zaslužuje, jer boljeg i vjernijeg prijatelja ili partnera nećete naći na cijelom svijetu.

Tek kada ju izgubite, shvatit ćete što ste imali, a niste znali cijeniti. Možete se tada kajati i tražiti oprost, ali Škorpija kad nekoga precrta, povratka više nema. Oprostit će vam u dubini sebe, ali ne zbog vas, nego zbog toga da ona sama pronađe svoj mir u sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zato ju čuvajte, jer ona to zaslužuje. Ona zna koliko vrijedi, a vi ako znate koliko vrijedi, čuvat ćete ju kao kap vode na dlanu, jer ona vrijedi pravo bogatstvo.

Stranice: 1 2