Ljubav u prvi danima Marta OVIM znakovima ostvaruje želje za koje su izgubili svaku nadu u njihovo ostvarenje. Radujte se…

Ljubav u prvi danima Marta OVIM znakovima ostvaruje želje za koje su izgubili svaku nadu u njihovo ostvarenje. Radujte se…

2 ožujka, 2023 0 By Admin

VAGA

Značajan planetarni aspekt može pomoći vama i vašem partneru  da dublje shvatite što osjećate jedno prema drugom. Ali to nije nešto što se samo događa, jer ćete se morati uključiti u neku vrstu dijaloga da biste došli do ove faze. Ako oboje imate vremena i volje, možete razjasniti niz pitanja, ali to zahtijeva određeni rad.

 

ŠKORPIJA

Ljubav je u velikoj mjeri intelektualna stvar. Ljubavne veze ne započinju bujanjem fizičke želje, već više sposobnošću razgovora o svim vrstama stvari i doživljavanja dubokog mentalnog odnosa. Dakle, ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, onda ćete kroz razgovor imati najviše šanse za uspjeh.

 

STRIJELAC

Razgovor je put do nečijeg srca. Ako prvi put izlazite na spoj, tada na vas neće utjecati samo fascinacija raznim temama razgovora, već i zvuk glasa vašeg partnera . Način na koji vrte svoje R ili to posebno sek*i šuškanje jednostavno će vas rastopiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Nekako nađete način da izrazite što osjećate određenoj osobi koja vam je nedavno znatno promijenila život. Vibracija s planeta potiče vas da organizirate izlazak ili obrok tako da doista možete podijeliti od srca. To je zato što su doista doprinijeli na tako moćne načine da znate da je bitno da poduzmete ovaj sljedeći korak.

 

VODOLIJA

Planeti vas približavaju spoznaji koliko imate zajedničkog s određenom osobom. Oduvijek ste sumnjali da se veza između vas temelji na nečem prilično dubokom, ali možda ćete samo kroz određeni razgovor koji vodite shvatiti koliko je ona zapravo moćna. Sada vas nema zaustavljanja.

 

RIBE

Obično imate jasnu predodžbu o svom mišljenju o bilo kojoj temi, ali vaša sposobnost možda nije tako dobro definirana kao inače. Ako izlazite na spoj, onda bi vaši razgovori mogli biti široki i krajnje fascinantni; možda čak i odlutate na temu osjećaja, ali možda bi bilo mudro da još ne idete dalje od toga.

Stranice: 1 2