Vaga – ima DUŠU ANĐELA, ali više nikome NE DOZVOLJAVA da ju ISKORIŠTAVA i MANIPULIRA sa njom!

Vaga – ima DUŠU ANĐELA, ali više nikome NE DOZVOLJAVA da ju ISKORIŠTAVA i MANIPULIRA sa njom!

28 veljače, 2023 0 By Admin

Vaga zna kako organizirati posao, te kako najbolje odraditi isti taj posao. Dobiva veliko povjerenje da se taj posao obavi, zato je Vaga uvijek glavna na takvim funkcijama. Radne kolege se vrlo rado oslanjaju na odluke Vage, jer znaju da prije nego počne raditi, sve detaljno provjeri.

Ljubavni život ovog znaka je okarakteriziran razno raznim događajima. Zbog posla često putuje, te pokušava spojiti ugodno s korisnim, te povesti svog partnera kada je god u takvoj prilici. Svaku priliku iskorištava da bi otišla na neka mjesta, bilo to poslovno putovanje, ljubavno putovanje ili turističko. Uvijek pronalazi vremena. a i novca za to.

Na takvim mjestima se odmara i ,, puni baterije” za neke nove pobjede u svom životu. Prema partneru se odnosi kao prema kapi vode na dlanu. Ne dopušta da njihovom partneru ikada išta fali. U ljubavi je vjerna te pouzdana. Pazi na sreću i ljubav.

Vrlo rado dokazuje ljubav prema svojoj boljoj polovici, te rado često dolazi sa razno raznim poklonima. Nikada ne miješa poslovni život sa obiteljskim životom. Tj. posao uvijek ostavi na poslu, a obitelj ne obavezuje sa time.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osobe koje imaju ovakvog partnera uza sebe, mogu biti sretne. Imaju osobu koja je spremna učiniti sve zarad njihove sreće i veselja, te im nikada neće biti dosadno pored Vagine blizine.

Stranice: 1 2