Ribi dolaze DANI SREĆE, Biku dani BRIGA i PROBLEMA, a OVAJ znak će upoznati divnu osobu!

Ribi dolaze DANI SREĆE, Biku dani BRIGA i PROBLEMA, a OVAJ znak će upoznati divnu osobu!

28 veljače, 2023 0 By Admin 2

BIK

Naredni period vam donosi dosta briga i ne baš dobrih događanja. Pred vama je turbulentno razdoblje u kojemu ćete morati donijeti neke bitne odluke, ali što god odlučili nećete biti zadovoljni. Nažalost, morat ćete birati manje zlo, jer malo toga dobroga će vam se događati u narednim danima. Vaš ljubavni život doživjet će neke neugodne promjene koje se neće dogoditi vašom krivnjom.

Nećete moći puno utjecati na tijek događaja u vašem ljubavnom životu pa ćete biti frustrirani zbog toga. Neki vaši ishitreni potezi mogli bi dodatno zakomplicirati stvari pa se pokušajte suzdržati najviše što možete. Uglavnom, briga će vam biti preko glave, ali pozitivno je to što period koji slijedi neće dugo trajati. Vrlo brzo će brige zamijeniti radost pa pokušajte izdržati ovo kratko vrijeme briga pred vama.

 

 

RAK

Sasvim slućajno, na jednom neuobičajenom mjestu za vas, uskoro ćete upoznati jednu vrlo zanimljivu osobu. Ta osoba će ostaviti velik dojam na vas, bit ćete oduševljeni sa jednostavnošću i dobrotom kojom ta osoba zrači. Očarat će vas i neprestano ćete analizirati vaš razgovor sa tom osobom, tražit ćete u svakoj riječi te osobe nešto što bi moglo imati dublje značenje.

Zvijezde predviđaju da ćete se i vi toj osobi jako svidjeti i postati jako interesantni. Što će vrijeme odmicati sve više ćete razmišljati o toj osobi i učinit ćete ono što ste željeli, pozvat ćete tu osobu na piće, a dalje će sve ovisiti o vama. Zvijezde vide sretne trenutke vaše budućnosti pa vam to može biti podstrek i ohrabrenje za dalje.

Vrlo interesantan period je pred vama, takav period vjerojatno niste nikad imali u svom životu pa će vam sve biti pomalo čudno i novo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne dajte se smesti i ostanite pribrani jer od vas zavisi hoćete li ostvariti nešto više od običnog poznanstva sa osobom koja vas je tako fascinirala i očarala na prvi pogled.

Stranice: 1 2