Moći će da ISPRAVE GREŠKU iz PROŠLOSTI: OVIM znacima će se pružiti druga prilika!

Moći će da ISPRAVE GREŠKU iz PROŠLOSTI: OVIM znacima će se pružiti druga prilika!

28 veljače, 2023 0 By Admin 2

ŠKORPIJA

Proganja vas nešto iz vaše prošlosti. Jedna vaša odluka kojom ste nanijeli veliku tugu jednoj osobi, a samo da bi sebi priskrbili materijalnu korist. Pravdali ste svoj postupak borbom za novac, pravdali pred drugima, ali sami sebi niste mogli oprostiti što ste zbog novaca nanijeli bol bliskoj osobi.

To si ni danas ne možete oprostiti i dugo ste tražili način kako da bar malo ublažite posljedice svoje odluke. Vaše isprike toj osobi ništa ne znače i vi bi trebali ako ikako možete nadoknaditi štetu toj osobi. Vi ste dobar čovjek i to iskreno želite, žalite zbog svoje pogrešne odluke, ali trenutno ne postoji način da popravite situaciju.

Do sada to nije postojalo, ali zvijezde će vam vrlo brzo pronaći rješenje za vaš problem. Vi ćete dobiti priliku da se iskupite toj osobi za svu bol koju ste prouzročili, ali to će vas stajati znatnu količinu novaca. Sada je vrijeme da razmislite da li ste zaista toliko dobri u duši i da li želite olakšati svoju bol tako da ostanete bez veće količine novaca.

To će riješiti vaš problem.Ta bliska osoba će vam oprostiti. Ali da li ste zaista spremni na svoj unutarnji mir kojeg u ovom slučaju morate platiti novcem? Ako ste zaista to spremni učiniti onda ste čovjek u punom smislu te riječi i možete se ponositi sobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možete biti zadovoljni jer znate da ste učinili pravu stvar. Možete li to doista učiniti? Zvijezde će vam pokazati put i način kako da to učiniti, a dalje će sve biti na vama i na vašoj odluci.

Stranice: 1 2