HOROSKOP RASTANKA! Završava ljubavna priča OVA 2 Astro para. Njima jednostavno NIJE SUĐENO!

HOROSKOP RASTANKA! Završava ljubavna priča OVA 2 Astro para. Njima jednostavno NIJE SUĐENO!

28 veljače, 2023 0 By Admin

VODOLIJA:

Naredni period će vam donijeti određene uspjehe, ali će vam donijeti potpuni neuspjeh na planu ljubavi. Najbitnija dešavanja tijekom narednog period, bit će upravo vezana za vašu ljubavnu situaciju. Problemi u vezi vas prate, ali niste razmišljali tako daleko da ćete i okončati vašu vezu.

Uspješno ste se nosili do sada sa svim problemima koji su zavladali u vašoj vezi. Iako je ponekad izgledalo da sve gubi smisao, uspješno ste vezu vraćali na pravi put. Međutim, dešavanja koja će usljediti, natjerat će vas da ozbiljno razmislite ima li smisla dalje i da li je moguće spasiti to što je ostalo od vaše ljubavne veze.

Saznat ćete određene stvari o vašem partneru koje niste znali. Saznanje će vas potpuno šokirati. Vaš partner neće negirati i poricati da nije istina. Teško da ćete prijeći preko toga i moći nastaviti dalje. Pokušavat ćete shvatiti i pronaći eventualne razloge takvog postupka, no nećete doći do odgovora.

Odgovor također nećete dobiti ni od partnera. Nećete htjeti donositi ishitrene odluke. Uzet ćete si nekoliko dana da o svemu dobro razmislite. Pokušat ćete sami sebe natjerati da prijeđete preko toga, ali kako stvari stoje, teško da ćete uspjeti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Kakva god vaša odluka bila, život više neće biti isti. Ni u slučaju da ostanete sa partnerom, ni ako ga napustite. Zvijezde predviđaju kraj vaše veze.

Stranice: 1 2