Vaša 3 sretna broja za sedmicu od 27. februara do 5. marta 2023., prema horoskopskom znaku

Vaša 3 sretna broja za sedmicu od 27. februara do 5. marta 2023., prema horoskopskom znaku

26 veljače, 2023 0 By Admin

Djevica
Sretni brojevi: 11, 1, 2

Djevica, radila si puno iza kulisa kako bi bila bolja, posebno u području brige o sebi. Ovaj tjedan donosite odmjerene odluke i one će vam donijeti sreću.

 

Vaga
Sretni brojevi: 3, 90, 5

Ako imate prijatelja ili kolegu/suradnika Bika, Vagu, ovaj tjedan će vas dvoje (ili više vas) na simbiotski način blagotvorno djelovati jedno na drugo. Samo se pobrinite da svi budu na istoj stranici od samog početka.

 

Škorpion
Sretni brojevi: 77, 3, 0

Rad s prijateljima i obitelji ovaj tjedan donijet će vam sreću, Škorpionu. Ali ne i ljudi koji vas kontroliraju i neprestano vode svađe s vama.

 

Strijelac
Sretni brojevi: 55, 23, 9

Zadrži svoj savjet za sebe, Strijelče. Donijet će vam sreću ovaj tjedan, posebno s obitelji. Kao i, nemojte se prepustiti porivu za ogovaranjem. A to uključuje i vaše radno mjesto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
Sretni brojevi: 53, 5, 9

Povlačenje sporih, dobro proračunatih poteza koristit će vam ovaj tjedan, Jarac. Pogotovo ako pokušavate sklopiti posao ili kupiti kuću.

Također, ne dopustite da vam itko kaže da su vaš način života ili ciljevi pogrešni. Riba ne može razumjeti zašto se nosorog kreće tako kako se kreće.

 

Vodenjak
Sretni brojevi: 11, 29, 33

Vodenjače, ako je netko vama blizak nedavno preminuo, svijet osjeća gubitak. Posjetite njihov spomenik ili grobno mjesto ovaj tjedan. Tamo vas čeka blagoslov s one strane.

 

Riba
Sretni brojevi: 5, 1, 15

Ribe, ako imate značajna mjesta Ovna u svojoj natalnoj karti, pročitajte i Ovnovu poruku. Ovog tjedna najbolje bi bilo uzeti time-out i ne raditi velike poteze. I nemojte žuriti ako morate donijeti veliku odluku. Oslonite se na svoju prosudbu.

Stranice: 1 2