Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 27. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 27. februar

26 veljače, 2023 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Danas je dom definitivno tamo gdje je srce, Raku, a što može biti bolje nego osjećati se sigurno i ušuškano s osobom koju volite kod kuće? Danas vas i vašeg partnera zbližava na načine koje možda niste očekivali; uvijek ste bili ‘dobar par’.

Vjerovali ste da se možete samo poboljšati kako vrijeme prolazi. Pa, bolji dani iskre za vrijeme dobrih tranzita, a danas vam donosi Mjesec u konjunkciji s Uranom, a ne može postojati ‘ispravniji’ tranzit od ovog za ljubavni život u kojem najviše uživate.

Vi i vaš partner iskusit ćete kako je to istinski vjerovati jedno drugome tako da se prostor osjeća sigurnim i zaštićenim. Kada se osjećate sigurno, postajete nesputani i zabava počinje. Računajte da će vas Mjesec u konjunkciji s Uranom približiti vrsti života koji želite dijeliti s osobom koju volite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Možda ne vidite svoj ljubavni život na isti način na koji drugi zamišljaju svoj. Vi ste puno više slobodnog duha, pa vam sreća u ljubavi dolazi kao neovisno ponašanje jer spada pod kišobran ljubavi i romantike.

To znači da volite svirati po sluhu i da vam spontanost vrlo lako pada; to je dijelom zato što ste Vodenjak, a Mjesec u konjunkciji s Uranom je vaš glavni kozmički utjecaj danas.

Uz oba aspekta koja rade za vas, otkrit ćete da ćete upravo na današnji dan,  moći pronaći nekoga tko ima isto mišljenje u svom stavu prema ljubavi. Pronašli ste nekoga slobodnog duha poput vas i danas je dan kada ste shvatili da vas je držanje do vaših principa učinilo savršenom osobom za zabavu. Ovo je ono što se zove sreća u ljubavi.

Stranice: 1 2