STIŽE IM SJAJNA SEDMICA: Ako ste Ovan, Rak ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica, mnogi razlozi za sreću i rješenja za mnoge probleme…

STIŽE IM SJAJNA SEDMICA: Ako ste Ovan, Rak ili OVAJ znak, radujte se! Pred vama je sjajna sedmica, mnogi razlozi za sreću i rješenja za mnoge probleme…

26 veljače, 2023 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Sve je dobro u tvom svijetu ovog tjedna, a to je uglavnom zato što možeš prihvatiti izazove. Ovaj tjedan ne možete vidjeti lošu stranu stvari; to ne znači da ste oholi ili naivni. Međutim, vaša pozitivna crta zahtijeva da manje obraćate pozornost na svu negativnost i težite sreći za koju znate da je dostupna.

Ovaj tjedan ne čujete stvari poput ‘sumnje’, jer znate da se to ne odnosi na vas, a tko god zauzme loš stav, može prošetati dok je tu.

Niste nepristojni, ali ste nepokolebljivi i to je vrsta snage za koju znate da je tu za vas kada vam je potrebna. Nećete razvaljivati vrata, već ćete pristojno proći kroz njih sa svrhom i željom. Vaša je glad za izvrsnošću zadovoljena jer ste u potpunom kreativnom modusu tijekom Merkura u Ribama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj tjedan nije samo sjajan, već je i neočekivano sjajan, jer niste ni slutili da će problemi s kojima se trenutno nosite ikada završiti. Pa, uskoro će završiti ovaj tjedan, Jarac, i dok osjetite učinak prve četvrtine Mjeseca u Blizancima, znat ćete da i vi počinjete iznova.

Skoro ste i vi odustali; mislio si da će tvoj niz nesreće potrajati, a ipak, evo te, s pozitivnošću u srcu i željom da tako nastaviš.

Konačno, osjećate da ste odahnuli, ali također je važno znati da ste si to odahnuli. Zaslužujete biti sretni i velika je sreća što vam ovaj tjedan pruža univerzalnu podršku kroz korisne tranzite koji pomažu u vašem ozdravljenju i zamahu.

Stranice: 1 2