ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 27. februara do 5. marta će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 27. februara do 5. marta će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

26 veljače, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ono što vas najviše muči ovaj tjedan je to što se potkopavate na svakom koraku. Odlučili ste usvojiti više pozitivne energije u svom životu i čak ste se usudili početi voljeti sebe — nekada nečuvena ideja, a sada ste voljni isprobati.

Niste sigurni što znači ljubav prema sebi, jer je primjenjujete samo na svoj vanjski izgled. Ljubav prema sebi nije samo prihvaćanje vlastite tjelesnosti, već i odmor i prepuštanje životu.

S Mjesecom u prvoj četvrtini u Blizancima, moći ćete sebe vidjeti samo u lošem svjetlu, a to nije ono što vam treba da vas inspirira da krenete naprijed. Odbaci ideju da se svijet vrti oko tvog tijela i počni brinuti o svom srcu i umu, Djevica. Ljubav prema sebi dolazi s prihvaćanjem onoga što ste u stvarnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Sa Sunčevim sekstilnim Mjesecom na vrhu tjedna, osjećat ćete se kao da možete učiniti sve što želite, ali ste si na neki način dali lažnu nadu; možda ste postavili očekivanja za koja znate da se ne mogu ispuniti, a do trenutka kad prva četvrt Mjeseca izađe na nebu, osjećat ćete se kao da ste predviđeni za neuspjeh.

Bit će vam žao ako se predaleko odmaknete s lanca. Ako su vas izdvojili kao ‘osobu koja ne može nigdje stići, nikad’, naravno, vaše više ja zna da to nije istina.

Glavna kočnica tjedna je vaš stav i taj čudan novi ‘defetistički’ ton koji stavljate na sve kao da vam ništa nije dostupno, niti iz bilo čega možete izvući zadovoljstvo. Kad toneš, povučeš sve graničnike. Srećom, ovaj će tjedan brzo proći i uskoro možete ponovno zadobiti samopouzdanje.

Stranice: 1 2