Ako ste Blizanci, Lav ili OVAJ znak u sljedećoj sedmici imat ćete NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE i NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT. To

Ako ste Blizanci, Lav ili OVAJ znak u sljedećoj sedmici imat ćete NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE i NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT. To

26 veljače, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Stvari su vam išle dobro, i ne želite dopustiti čak ni najmanji trunčić sumnje, a sreća je da nećete. Na dobrom ste putu sa svojim romantičnim partnerom i konačno možete priznati da velik dio posla pada na vaša pleća.

Održavanje veze zahtijeva rad, a kako prije niste vjerovali u takve stvari, tranziti poprimaju oblik želje da se podmažete. Želite da stvari budu lijepe i pune ljubavi, a ako imate određenu kontrolu, možda biste se željeli više uključiti u proces.

Sve je dobro za tebe; konačno ste prepoznali da je posao dobar i da se isplati održavati odnos pun ljubavi.

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Nikada niste učinili ništa prema očekivanjima. Nećeš početi ovaj tjedan. Ova tvoja originalnost? To je ono što vaš partner najviše obožava kod vas; da si uvijek svoja osoba i da uvijek pratiš takt svog bubnja.

Ono što donosi sreću u sliku je Mjesečeva četvrtina u Blizancima i kako će ona utjecati na vaš pogled na stvari.

Vidjet ćete optimizam tamo gdje svi drugi vide propast. Dijeleći svoje super pozitivne osjećaje s partnerom, podići ćete ga na svoju razinu.

Radite to otkako ste se upoznali i nije vam smetalo da budete motivator pozitivne energije u vezi. Ono što je dobro je da vas partner nikad ne razočara; uvijek je tu za vas, podržava svaki vaš hir jer vjerno vjeruje u vas.

Stranice: 1 2