JARAC  je KARAKTERAN i ČASTAN čovjek koji POŠTENJEM dolazi do svega.

JARAC  je KARAKTERAN i ČASTAN čovjek koji POŠTENJEM dolazi do svega.

22 veljače, 2023 0 By Admin

Zbog svog čvrstog karaktera mnogi će misliti da jarac nije osjećajan. Međutim, jarac je vrlo emotivan i vrlo lako se veže uz nekoga. Teško živi sam i mora imati nekoga koga voli uza sebe. Sa takvom osobom pored sebe osjeća se sretno, zadovoljno i potpuno.

Uvijek teži da osoba koju voli ostane prisutna u zajedničkom životu do kraja. Jarac nije tip koji će često mijenjati svoje partnere.Ne upušta se često u površne ili tajne veze. Radije je sam sve dok ne pronađe osobu koja će osvojiti njegovo srce.

Od partnera ne traži puno, a sve što traži i očekuje, isto će i sam pružiti. Najbitnije mu da je ga partner voli, podržava i razumije. U vezi je spreman i na kompromise, pa čak i prešuti da bi spasio dobre i skladne odnose i da se razgovor ne razvije u svađu. Kada su ljubavni odnosi u pitanju i partner, tada njegov čvrst karakter ipak nije toliko izražen.

Onaj za koga smatra da je pravi za njega, nastojat će zadržati u svom životu pod svaku cijenu. Ponekad to i nije najsretnije riješenje, ali privrženost od prvog trena je jača od eventualnog rastanka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pregurat će i predurati jarac puno toga samo da partner bude uz njega za cijeli život. Vjernost je svakako jaka karakterna osobina svakog jarca. Kada naiđe na osobu sličnu sebi tada počinje njihov idilični i fantastični zajednički život.

Stranice: 1 2