Izaberi zalazak sunca i SAZNAJ kakav IZAZOV  ti sprema budućnost. Hoćeš li se uspjeti izboriti za svoje ŽELJE i SNOVE!

Izaberi zalazak sunca i SAZNAJ kakav IZAZOV  ti sprema budućnost. Hoćeš li se uspjeti izboriti za svoje ŽELJE i SNOVE!

22 veljače, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Ako ste odabrali ovu sliku i ovaj zalazak sunca, on vam donosi sljedeće. Vaš život je kao mirna luka. Ništa se pretjerano i značajno ne dešava. Mislite da ništa ne može narušiti mir i sklad vašeg života. Posebno kada se radi o ljubavnom životu. Ljubavni život možda nije onakav da vas u potupunosti i u svemu zadovoljava, ali sve u svemu ne može se reći da ste nezadovoljni. Međutim, u narednom periodu dosta toga će se promijeniti. Vas će život staviti na veliku kušnju.

Naći ćete se pred izazovom u kojemu ćete morati donijeti ogromnu odluku. U vaš život ući će jedna osoba u koju ćete se zaljubiti. Iako ćete se pokušati oduprijeti osjećajima, nećete uspjeti u tome. Ljubav među vama će biti obostrana. U jednom momentu poželjet ćete ostaviti sve i prepustiti se ljubavi. U drugom momentu proradit će vam savijest i glas razuma. Na vama će biti velika odluka da li poslušati glas srca ili glas razuma. Od vaše odluke zavisit će vaša sreća i vaša budućnost.

 

TREĆA SLIKA

Naredni period će pred vas staviti jedan izazov i jednu odluku. Ako ste izabrali ovaj zalazak sunca, on o vama govori da ste osoba koja veoma cijeni ljude i da niste ona vrsta ljudi koja će olako izdati nečije povjerenje. Ljude koje volite cijenite i nećete ih namjerno povrijediti. Međutim, ne može se isto to reći za sve ljude koji vas okružuju.

Postoji jedna osoba koju jako volite i cijenite. Vaše poznanstvo je dugogodišnje. Ta osoba će izdati vaše povjerenje. Vi ćete shvatiti da ste bili u zabludi i da to nije vjerojatno prvi put da vas je izdala.Obzirom na vaš dugogodišnji odnos, suzdržat ćete se od ružnih riječi i naglih odluka. Bit ćete tužni jer tako nešto ne bi nikad očekivali od te osobe. Bit ćete tužni jer ćete shvatiti da ste izgubili povjerenje osobe koja vam je bila najbliskija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Na vama će biti odluka da li održavati površan odnos ili jednostavno otići od te osobe zauvijek. Vaš odnos više nikada neće moći biti kao prije.

Stranice: 1 2