Izaberi jedno srce i SAZNAJ da li ćeš u budućnosti PATITI ili ćeš UŽIVATI u PRAVOJ LJUBAVI!

Izaberi jedno srce i SAZNAJ da li ćeš u budućnosti PATITI ili ćeš UŽIVATI u PRAVOJ LJUBAVI!

22 veljače, 2023 0 By Admin

DRUGO SRCE:

Ako ste izabrali ovo srce, onda na putu vaše sreće postoje određene prepreke. Osoba koja vam se sviđa ili u koju ste zaljubljeni  drži vas na distanci, iako također gaji određene emocije prema vama. Ta osoba je bila povrijeđena i prevarena i izgubila je vjeru kako u ljude, tako i ljubav.

Potrebno joj je bilo dosta vremena da preboli prošlost, iako još nije na čisto sa time. Od takvih se stvari čovjek nikada ne oporavi ili gotovo nikada, samo rane s vremenom zacijele. Ta osoba je pomalo u depresivnom stanju i trenutno joj godi sloboda i samoća.

Ukoliko je vaša ljubav iskrena, pronađite neke druge načine i metode kako da se približite i kako da tu svoju ljubav pokažete. Nemojte previše forsirati riječima, jer riječima nećete postići ništa. Vi djelima morate pokazati svoju ljubav i svoje iskrene namjere.

Morate dijelima pokazati koliko vam je stalo i pridobiti povjerenje i ljubav. Nema osobe koja nije barem jednom nasjela na lijepe i slatke riječi, a nakon toga se razočarala. Upravo zato pustite neka vaša djela govore, a ne riječi.

 

TREĆE SRCE:

Ako ste izabrali ovo srce, onda vaše srce i vaša ljubav pripada nekome ko vas je već jednom volio. Bili ste u vezi u kojoj ste bili sretni, ali ne dugo i ne zauvijek. Prekinuli ste ljubavnu vezu sa tom osobom za kojom i danas žalite i patite. I dalje volite svoju bivšu ljubav, kao što i dalje želite biti s tom osobom.

Vaša veza nije pukla vjerojatno vašom krivnjom, ali u određenim stvarima, vi sebe smatrate krivom. Za svaku svađu je potrebno dvoje. Za ljubav je potrebno dvoje i za prekid veze je potrebno dvoje. Bez obzira koga vi krivili za taj prekid, imajte na umu da je za sve potrebno dvoje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nebitno je u konačnici tko je više kriv, jer krivnja mora biti obostrana. Vi se i dalje nadate da ćete se opet naći u toj vezi. Nadate se i strpljivo čekate. Sada možda nije pravo vrijeme za to, ali u bliskoj budućnosti vi ćete se opet naći u zagrljaju za kojim žudite.

Stranice: 1 2