3 horoskopska znaka KOJI ĆE RASKINUTI VEZU za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutonu od 24. februara

3 horoskopska znaka KOJI ĆE RASKINUTI VEZU za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutonu od 24. februara

22 veljače, 2023 0 By Admin

BLIZANCI

Budući da tako često mijenjate mišljenje, često ste pretjerano strogi prema sebi. Preispitujete svaku malu odluku i izbor. Čak i nagađajući što osjećate dok pokušavate pronaći logičan razlog za svaku emociju.

Ali to nije način na koji ljubav funkcionira. To nije način na koji srce radi. Najbolji osjećaji u životu nisu logični. Oni su ljubav.

Nastaviti logički temeljiti svoje emocije, znači pretjerano komplicirati stvari i poricati svoju istinu. Za vas je to prostor u vezi, nije tako loš, ali ni sjajan.

Ima ljubavi, ali nije baš ispunjena. Ovo su često najteži odnosi za napuštanje jer se ne čini da postoji logičan razlog, trebali bismo biti nesretni ili nezadovoljni.

Ali to ne znači da su vaši osjećaji manje valjani. Ovaj tjedan morat ćete jednostavno vjerovati svojim osjećajima. Čak i ako im ne možete objasniti jer ste do sada naučili ignorirati ih i nadati se da će otići također neće uspjeti.

Suočite se s istinom iz oči u oči. Jednostavno budite iskreni sa svojim partnerom. Ne morate sve shvatiti da biste napravili prvi korak.

 

 

OVAN

Imali ste nevjerojatan period rasta. Kako u svojim odnosima, tako i u životu općenito. Ali to ne znači da je to još gotovo.

Istog dana kada se događa ovo suprotstavljanje, ovaj tranzit vaas stavlja na čelo i središte energije. Sekstil je sve o karmi, žanje sjeme koje smo prethodno ubrali.

Za vas ovo nije manje ubiranje plodova sjajne veze nego shvaćanje da ono što je naraslo nije ono što ste namjeravali, niti je ono što želite.

Mnogo promjena bit će upakirano u narednom periodu za vas. A uz to morate imati otvoren prostor za prihvaćanje i primanje svega što dolazi.

Ovaj odnos samo zauzima prostor. Naravno, moglo bi biti ugodno, možda i u redu, ali duboko u sebi shvaćate da to nije ono što zaista želite ili čak više trebate u ovoj fazi svog života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nije važno jeste li prerasli svog partnera ili on jednostavno nije odrastao. Bitno je samo da je vrijeme da prihvatite ono što jeste, a ne da se nadate da će to postati nešto drugačije.

Stranice: 1 2